Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 

Services

Naast het regelen van een passend schip kunnen wij u ook helpen met het verzorgen van overige services als busvervoer, catering, boodschappenservice, entertainment of activiteiten aan wal, en zelfs uw groepsverzekering. NAUPAR adviseert u graag! Als u dat wenst kunnen wij de hele dag tot in de puntjes voor u verzorgen. Zo hoeft u zich nergens meer druk over te maken.
 1. 1
 2. 2
per pagina
18 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 1. Maak iemand blij met een leuke cadeaubon van NAUPAR! Verjaardag, jubileum of bedankje: Een digitale cadeaubon van NAUPAR is een origineel cadeau én de ideale last minute oplossing. De gelukkige ontvanger kan de bon gebr...
 2. Stel gemakkelijk uw eigen cateringarrangement samen voor uw weekend aan boord van de zeilschepen. De weekend cateringarrangementen bestaan standaard uit ontbijt en lunch, met tussendoor koffie, thee en iets lekkers.
 3. Bekijk de catering voor een dag aan boord van de volgende schepen: Abel Tasman, Stedemaeght en Willem Barentsz.

 4. All inclusive actie
 5. € 175,- per pakket voor 6 personen  per weekend incl. BTW. Prijs exclusief diner en drank. De minimale afname is 2 pakketten. 

 6. Kosten: € 10, - per dag per persoon / € 50, - per midweek per persoon incl. BTW. De minimale afname is 12 personen.

 7. Laat iemand anders voor u sjouwen met kratjes, flessen en pakken drinken. NAUPAR regelt dat het bij u aan boord wordt afgeleverd. Proost!

 8. All inclusive actie
 9. Niet sjouwen met kratten, drankflessen en -pakken? Maak het u zelf gemakkelijk en laat uw dranken aan boord bezorgen! Bestel simpel online.

 10. Gezamenlijk koken is gezellig en vraagt om een goede samenwerking. Om het koken voor groepen aan boord van een schip gemakkelijker te maken bieden wij u het kookboekje 'Captain Cook voor groepen'.
 11. NAUPAR verzorgt naast het schip graag ook het busvervoer. Wij werken hiervoor samen met gerenommeerde touringcarbedrijven . Zij zorgen ervoor dat u op de meest veilige, comfortabele en voordelige wijze naar de vertrekhav...
 12. All inclusive actie
 13. Wilt u uw auto veilig en beschut parkeren? Koop dan hier voordeliger uw parkeerkaart voor de VOC parkeergarage. De garage bevindt zich op loopafstand van de Bataviahaven in Lelystad. Zo kunt u met een gerust gevoel ge...

 1. 1
 2. 2
per pagina
18 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren