Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Trouwdag op en rond het water

 • Foto

 • Beschrijving

 • Prijzen

 • Specificaties

 • Beoordelingen

 • Offerte aanvragen

Bij een perfecte trouwdag hoort ook een locatie in stijl. Uw bruiloft wordt aan boord van een zeilschip anders dan anders. U vaart uit om open water elkaar het Ja-woord te geven. Na het diner vaart het schip weer uit voor een spetterend feest op het water.

In het huwelijksbootje
Aan het begin van de middag ligt het schip in de haven op u en uw gasten te wachten. Met koffie of thee en bonbons wordt u door de bemanning aan boord welkom geheten. Als de ambtenaar aan boord is gekomen, vaart het schip uit.

Het Ja-woord onder volle zeilen
Aangekomen op het open water vindt onder volle zeilen de huwelijksceremonie plaats. In het bijzijn van uw familie en vrienden geeft u elkaar het Ja-woord. Na de plechtigheid is het tijd voor het bruidspaar om de bruidstaart aan te snijden.

Receptie in een sfeervolle haven
Het schip zet vervolgens koers naar de haven waar stilliggend de receptie plaats zal vinden. Er worden hapjes en drankjes geserveerd en het entertainment zorgt voor passend vermaak. Tegen het eind van de middag gaan de receptiegasten van boord. Het is tijd voor het diner. Als afsluiter is er een verrassend dessert.

Dansen onder de sterren
Na het diner vaart het schip weer uit voor een spetterend feest midden op het water. Onder een zomerse sterrenhemel worden er hapjes en drankjes geserveerd en er kan gedanst worden. Na een onvergetelijke bruiloft vaart het schip weer terug naar de haven. De bemanning neemt afscheid van u en uw gasten.

Tip: blijf aan boord overnachten voor een extra lang feest. Niemand hoeft de Bob te zijn vanavond en uw feest is pas afgelopen na een uitgebreid champagneontbijt met uw familie en beste vrienden!

Voor dit arrangement is geen maatwerk mogelijk; het schip en de catering staan vast en elk arrangement heeft zijn eigen prijs.

Prijs arrangement

25-46 daggasten: € 178,- p.p.
Meer dan 46 daggasten: € 168,- p.p.
Extra receptie gasten: € 25,- p.p.
Extra avondgasten: € 50,- p.p.

Leeftijd 0 tot en met 3 jaar gratis, leeftijd 4 tot en met 12 jaar voor 50%.

Prijs voor de daggasten is inclusief: Koffie/thee/bonbons, glas Cava, bruidstaart, hapjes middag, koud/warm buffet, dessert en koffie of thee na, hapjes avond, voorschot drankjes gebaseerd op gemiddeld 8 drankjes p.p. en huur en services van het schip. Voor de extra receptiegasten zijn scheepshuur, hapjes en gemiddeld 2 drankjes p.p. inbegrepen. Voor de extra avondgasten zijn scheepshuur, hapjes en gemiddeld 4 drankjes p.p. inbegrepen. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten à € 20,66 per schip, de kosten voor een volgbootje en het entertainment.

De leges (gemeentelijke kosten) bij het bruiloftsarrangement worden door de gemeente in rekening gebracht. Indien de ambtenaar in een andere haven aan boord komt en/of van boord gaat, dient u rekening te houden met taxi kosten voor het vervoer van de ambtenaar.

Tijdsbestek
Dit arrangement heeft een duur van 14:00 uur tot 24:00 uur. Verlenging is in overleg mogelijk.

Dranken
In de arrangementsprijs zijn we uitgegaan van een vooraf te betalen voorschot dranken en worden de uiteindelijke kosten op basis van nacalculatie verrekend. Indien u voor minder heeft gedronken krijgt u van ons het verschil terug. Is de rekening echter hoger dan het voorschot, dan ontvangt u een aanvullende factuur. U kunt er desgewenst voor kiezen om dranken uit te kopen. Prijs op aanvraag.

Schepen en afvaarthaven
Dit arrangement wordt aangeboden op een exclusief, voor één gezelschap gereserveerd zeilschip. De schepen worden verhuurd inclusief bemanning. Al onze schepen zijn officiële trouwlocaties in de gemeente Lelystad. Het grondgebied van de gemeente Lelystad beslaat ook een groot gedeelte van het IJsselmeer en Markermeer, wat inhoudt dat u bijvoorbeeld tot voor de kust van Enkhuizen kunt trouwen. U kunt dan ook vanuit een groot aantal havens uitvaren, zolang de huwelijksvoltrekking maar in Lelystadse wateren plaatsvindt.

Daarnaast kunt u op een aantal schepen ook stilliggend in een andere haven trouwen. Dit geldt voor: Java eiland Amsterdam (schepen op aanvraag), de Willem Barentsz in Enkhuizen en Almere, de Toekomst in Hoorn, de Frisius van Adel in Stavoren en de Carpe Diem in de gemeente Waterland (Monnickendam). In Monnickendam kunt u ook op open water trouwen.

Het schip waar u op gaat varen, wordt in overleg met u uitgekozen. De prijzen zijn op basis van de vaste thuishaven(s)  van het schip.

Volgbootje huwelijk
Volgens de wet is een huwelijksplechtigheid een openbare aangelegenheid. Aangezien een huwelijk bereikbaar moet zijn, zijn wij door de wet verplicht de kosten voor een volgbootje, niet voor verlate gasten, in rekening te brengen. Dit wordt u niet geoffreerd indien u voor een huwelijksvoltrekking stilliggend in de haven heeft gekozen.

Entertainment
Er zijn diverse mogelijkheden om het geheel in gepaste stijl aan te kleden. U kunt divers entertainment aan boord laten komen. Denkt u bijvoorbeeld aan een dj of een akoestisch duo. De prijzen hiervan zijn op aanvraag. U kunt er ook voor kiezen zelf uw entertainment aan boord te regelen.

Extra informatie

Arrangementen

Vaargebied IJsselmeer, Markermeer, Kop van Overijssel
Duur 2 tot 5 uur, 6 tot 10 uur
Opstapplek Enkhuizen
Harlingen
Hoorn
Kampen
Lelystad
Lemmer
Makkum
Marken
Medemblik
Monnickendam
Muiden
Stavoren
Urk
Volendam
Schip/schepen Traditioneel zeilschip
 1. Magisch Geplaatst op 10-02-17

  Afgelopen zomer heeft mijn beste vriendin haar partner het ja-woord gegeven. Hoewel ik zelf niet direct aan een zeilschip denk als iemand het heeft over een trouwlocatie, was het écht magisch. Ik was enorm verrast. Aanrader!

  Chelsea

 2. Het was geweldig Geplaatst op 09-09-16

  Absoluut 5 sterren voor dit arrangement! Een paar weken terug mijn eigen trouwdag op deze manier gevierd, het was geweldig. Mijn man en ik genieten nog steeds na! Wat ze zeggen is écht waar: op het water is alles nog zoveel mooier. Bedankt NAUPAR!

  Suzan


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Trouwdag op en rond het water

Hoe waardeert u dit? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene tevredenheid

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Uw voorkeuren

 • In welke periode of op welke datum wilt u het schip huren? Graag zo specifiek mogelijk aangeven welke week, maand en jaar. Mocht de datum al bekend zijn, deze a.u.b. opgeven.

Uw gegevens

 • Graag willen we onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen. Daarom willen we telefonisch contact met u opnemen.

* Verplichte velden

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Uw voorkeuren

 • In welke periode of op welke datum wilt u het schip huren? Graag zo specifiek mogelijk aangeven welke week, maand en jaar. Mocht de datum al bekend zijn, deze a.u.b. opgeven.

Uw gegevens

 • Graag willen we onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen. Daarom willen we telefonisch contact met u opnemen.

* Verplichte velden