Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Ja-woord bij ondergaande zon

 • Foto

 • Beschrijving

 • Prijzen

 • Specificaties

 • Beoordelingen

 • Offerte aanvragen

Met dit arrangement viert u uw bruiloft ’s avonds, aan boord van een traditioneel zeilschip! Aan het begin van de avond komt u aan boord en wordt de huwelijksceremonie door een ambtenaar van de burgerlijke stand voltrokken. Dit kan onder volle zeilen of stilliggend in de haven. Het schip vaart uit en het is tijd voor taart en een toost op het bruidspaar. Na het diner wordt er gespeecht en is er tijd om lekker na te praten. Dan zet het schip weer koers richting de haven.

Welkom aan boord!
Het schip ligt in de haven op u te wachten. U en uw gasten worden door de bemanning welkom geheten aan boord met koffie, thee en bonbons.

De huwelijksceremonie
Als de ambtenaar aan boord is gekomen, is het tijd voor het officiële gedeelte. Met de haven op de achtergrond of op open water wordt de huwelijksceremonie voltrokken.

Op het bruidspaar!
Na de huwelijksceremonie is het voor het kersverse bruidspaar tijd om de bruidstaart aan te snijden en wordt er getoost. In de lounge staat een heerlijk buffet voor u klaar. Iedereen laat zich de gerechten goed smaken. Het heerlijke dessert maakt het feestmaal helemaal af.

Feest op het water
Na het diner kan er gefeest worden. Speeches of lekker dansen op de klanken van het entertainment. De avond wordt ingevuld hoe u het wilt. De gehele avond worden er hapjes en drankjes geserveerd. Dan komt het einde van de avond alweer in zicht en het schip zet koers terug richting de haven. Na een spetterende avond neemt de bemanning afscheid van u en uw gasten.

Tip: blijf aan boord overnachten voor een extra lang feest. Niemand hoeft de Bob te zijn vanavond en uw feest is pas afgelopen na een uitgebreid champagneontbijt met uw familie en beste vrienden!

Voor dit arrangement is geen maatwerk mogelijk; het schip en de catering staan vast en elk arrangement heeft zijn eigen prijs. Deze prijs is gebaseerd op de lengte van de dag en de invulling van de catering.

Prijs arrangement incl. BTW

25-46 gasten: € 172,- p.p.
Meer dan 46 gasten: € 162,- p.p.
Extra avondgasten: € 50,- p.p.

Leeftijd 0 tot en met 3 jaar gratis.
Leeftijd 4 tot en met 12 jaar voor 50%. 

Prijs voor de daggasten is inclusief: Koffie/thee/bonbons, glas Cava, bruidstaart, hapjes middag, koud/ warm buffet, dessert en koffie of thee na, hapjes avond, voorschot drankjes gebaseerd op gemiddeld 8 drankjes p.p. en huur en services van het schip. Voor de extra avondgasten zijn scheepshuur, hapjes en gemiddeld 4 drankjes p.p. inbegrepen.

De prijzen zijn exclusief reserveringskosten à € 20,66 excl. per schip, de kosten voor een volgbootje (als u stilliggend in de haven trouwt is dit niet van toepassing) en het entertainment.

De leges (gemeentelijke kosten) bij het bruiloftsarrangement worden door de gemeente in rekening gebracht. Indien de ambtenaar in een andere haven aan boord komt en/of van boord gaat, dient u rekening te houden met taxi kosten voor het vervoer van de ambtenaar.

Tijdsbestek
Dit arrangement heeft een duur van 16:00 uur tot 02:00 uur. Verlenging van het arrangement is in overleg mogelijk.

Dranken
In de arrangementsprijs zijn we uitgegaan van een vooraf te betalen voorschot dranken en worden de uiteindelijke kosten op basis van nacalculatie verrekend. Indien u voor minder heeft gedronken krijgt u van ons het verschil terug. Is de rekening echter hoger dan het voorschot, dan ontvangt u een aanvullende factuur. 

U kunt er desgewenst voor kiezen om dranken uit te kopen. Prijzen zijn op aanvraag.

Schepen en afvaarthaven
Dit arrangement wordt aangeboden op een exclusief, voor één gezelschap gereserveerd zeilschip. De schepen worden verhuurd inclusief bemanning. Al onze schepen zijn officiële trouwlocaties in de gemeente Lelystad. Het grondgebied van de gemeente Lelystad beslaat ook een groot gedeelte van het IJsselmeer en Markermeer, wat inhoudt dat u bijvoorbeeld tot voor de kust van Enkhuizen kunt trouwen. U kunt dan ook vanuit een groot aantal havens uitvaren, zolang de huwelijksvoltrekking maar in Lelystadse wateren plaatsvindt.

Het schip waar u op gaat varen, wordt in overleg met u uitgekozen. De prijzen zijn op basis van de vaste thuishaven(s) van het schip.

Volgbootje huwelijk
Volgens de wet is een huwelijksplechtigheid een openbare aangelegenheid. Aangezien een huwelijk bereikbaar moet  zijn, zijn wij door de wet verplicht de kosten voor een volgbootje, niet voor verlate gasten, in rekening te brengen. Dit wordt u niet geoffreerd indien u voor een huwelijksvoltrekking stilliggend in de haven heeft gekozen.

Entertainment
Er zijn diverse mogelijkheden om het geheel in gepaste stijl aan te kleden. U kunt divers entertainment aan boord laten komen. Denkt u bijvoorbeeld aan een dj of een akoestisch duo. De prijzen hiervan zijn op aanvraag. U kunt er ook voor kiezen zelf uw entertainment aan boord te regelen.

Extra informatie

Arrangementen

Vaargebied IJsselmeer, Markermeer
Duur 6 tot 10 uur
Opstapplek Enkhuizen
Hoorn
Lelystad
Monnickendam
Schip/schepen Traditioneel zeilschip
 1. Onvergetelijk Geplaatst op 30-05-16

  Onlangs de bruiloft van mijn dochter gevierd aan de hand van dit magnifieke arrangement. Het was een prachtige en onvergetelijke dag! De ondergaande zon maakte het plaatje helemaal af.

  Louis


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Ja-woord bij ondergaande zon

Hoe waardeert u dit? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene tevredenheid

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Uw voorkeuren

 • In welke periode of op welke datum wilt u het schip huren? Graag zo specifiek mogelijk aangeven welke week, maand en jaar. Mocht de datum al bekend zijn, deze a.u.b. opgeven.

Uw gegevens

 • Graag willen we onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen. Daarom willen we telefonisch contact met u opnemen.

* Verplichte velden

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Uw voorkeuren

 • In welke periode of op welke datum wilt u het schip huren? Graag zo specifiek mogelijk aangeven welke week, maand en jaar. Mocht de datum al bekend zijn, deze a.u.b. opgeven.

Uw gegevens

 • Graag willen we onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen. Daarom willen we telefonisch contact met u opnemen.

* Verplichte velden