Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Trouwfeest onder prachtige sterren

 • Foto

 • Beschrijving

 • Prijzen

 • Specificaties

 • Beoordelingen

 • Offerte aanvragen

De mooiste dag van uw leven. Het huwelijk is gesloten, u heeft elkaar het Ja-woord gegeven. Zo’n bijzonder moment moet natuurlijk gevierd worden. En hoe doet u dat beter dan de dag af te sluiten met een spetterend feest? Aan boord van een zeilschip vindt u een bijzondere locatie die ruimte biedt aan al uw gasten. En om het geheel nog wat specialer te maken, vaart u uit voor een trouwfeest op open water, onder een prachtige sterrenhemel.

Een perfecte huwelijksdag wordt afgesloten met een spetterend feest. Met uw familie en vrienden gaat u in de haven aan boord van een traditioneel zeilschip. Een bijzondere locatie voor een mooi feest.

Trouwfeest op open water
Als iedereen aan boord is kan er voor gekozen worden om uit te varen, het open water op. Uw feest vieren aan dek onder een prachtige sterrenhemel maakt er een onvergetelijke avond van. Het entertainment vermaakt uw gasten prima en er kan gedanst worden, zowel binnen in de lounge, als buiten aan dek. De hele avond worden er heerlijke hapjes en verkoelende drankjes geserveerd.

Een onvergetelijke dag loopt op z'n eind
Dan loopt de avond alweer op z’n eind. Het schip zet koers richting de haven. Wanneer de laatste klanken van het entertainment klinken, meert het schip af. De bemanning neemt afscheid van u en uw gasten.  Iedereen zal nog lang napraten over deze bijzondere afsluiter van een prachtige dag!

Tip: blijf aan boord overnachten voor een extra lang feest. Niemand hoeft de Bob te zijn vanavond en uw feest is pas afgelopen na een uitgebreid champagneontbijt met uw familie en beste vrienden!

Voor dit arrangement is geen maatwerk mogelijk; het schip en de catering staan vast en elk arrangement heeft zijn eigen prijs. Deze prijs is gebaseerd op de lengte van de dag en de invulling van de catering.

Prijs arrangement

25-46 avondgasten: € 60,- p.p.
Meer dan 46 avondgasten: € 50,- p.p.

Leeftijd 0 tot en met 3 jaar gratis.
Leeftijd 4 tot en met 12 jaar voor 50%.

Prijs voor de avondgasten is inclusief: Hapjes, voorschot drankjes gebaseerd op gemiddeld 4 drankjes p.p. en huur en services van het schip.

De prijzen zijn exclusief reserveringskosten à € 20,66 excl. BTW per schip en het entertainment.

Tijdsbestek
Dit arrangement heeft een duur van 20:00 uur tot 24:00 uur. Verlenging van het arrangement is in overleg mogelijk.

Dranken
In de arrangementsprijs zijn we uitgegaan van een vooraf te betalen voorschot dranken en worden de uiteindelijke kosten op basis van nacalculatie verrekend. Indien u voor minder heeft gedronken krijgt u van ons het verschil terug. Is de rekening echter hoger dan het voorschot, dan ontvangt u een aanvullende factuur. 

U kunt er desgewenst voor kiezen om dranken uit te kopen. Prijzen zijn op aanvraag.

Schepen en afvaarthaven
Dit arrangement wordt aangeboden op een exclusief, voor één gezelschap gereserveerd zeilschip. De schepen worden verhuurd inclusief bemanning.

Het schip waar u op gaat varen, wordt in overleg met u uitgekozen. De prijzen zijn op basis van de vaste thuishaven(s)  van het schip.

Entertainment
Er zijn diverse mogelijkheden om het geheel in gepaste stijl aan te kleden. U kunt divers entertainment aan boord laten komen. Denkt u bijvoorbeeld aan een dj of een akoestisch duo. De prijzen hiervan zijn op aanvraag. U kunt er ook voor kiezen zelf uw entertainment aan boord te regelen.

Extra informatie

Arrangementen

Vaargebied IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee, Friese Meren, Kop van Overijssel, Randmeren
Duur 2 tot 5 uur
Opstapplek Amsterdam
Enkhuizen
Harlingen
Hoorn
Kampen
Lelystad
Lemmer
Makkum
Marken
Medemblik
Monnickendam
Muiden
Stavoren
Urk
Volendam
Schip/schepen Traditioneel zeilschip
 1. Enorm bijzonder trouwfeest Geplaatst op 04-12-16

  Wauw, wat was dit een mooi en enorm bijzonder trouwfeest. Precies zoals het hoort! Mijn dochter is op het water en onder een hemel vol sterren getrouwd met de liefde van haar leven. Wij vonden het fantastisch!

  Maureen

 2. Een dag om nooit meer te vergeten Geplaatst op 16-05-16

  Wat een prachtig trouwfeest hebben wij gehad. NAUPAR, ontzettend bedankt! De plechtigheid én het feest vonden plaats op het water, we zijn zelfs nog met een paar gasten aan boord van het schip blijven slapen. Absoluut de mooiste dag van mijn leven!

  Jo-Anne


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Trouwfeest onder prachtige sterren

Hoe waardeert u dit? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene tevredenheid

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Uw voorkeuren

 • In welke periode of op welke datum wilt u het schip huren? Graag zo specifiek mogelijk aangeven welke week, maand en jaar. Mocht de datum al bekend zijn, deze a.u.b. opgeven.

Uw gegevens

 • Graag willen we onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen. Daarom willen we telefonisch contact met u opnemen.

* Verplichte velden

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Uw voorkeuren

 • In welke periode of op welke datum wilt u het schip huren? Graag zo specifiek mogelijk aangeven welke week, maand en jaar. Mocht de datum al bekend zijn, deze a.u.b. opgeven.

Uw gegevens

 • Graag willen we onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen. Daarom willen we telefonisch contact met u opnemen.

* Verplichte velden