Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
  • Trouwlocatie Hoorn

Trouwlocatie Hoorn

U zoekt een trouwlocatie in Hoorn? In de oude VOC stad Hoorn kunt u elkaar aan boord van een traditioneel zeilschip het Ja-woord geven. In de historische haven van Hoorn of op open water vindt u een unieke locatie voor uw bijzondere dag.

Onder volle zeilen elkaar het Ja-woord geven

Vanuit Hoorn kunt u met NAUPAR als enige in Nederland midden op het IJsselmeer trouwen. Alle schepen van NAUPAR zijn namelijk officiële trouwlocaties. U komt in Hoorn aan boord en vaart uit richting Lelystads vaarwater. Hier kunt u uw huwelijk door een ambtenaar van de gemeente Lelystad laten voltrekken.

Historisch Hoorn als achtergrond voor uw trouwdag

De eeuwenoude gevels en historische haven van Hoorn vormen het decor voor de mooiste dag van uw leven. Alle schepen van NAUPAR zijn officiële trouwlocatie voor de gemeente Hoorn, stilliggend in de haven. Bij mooi weer kunt u de huwelijksceremonie aan dek plaats laten vinden. Ook in de salon vindt u een sfeervolle ruimte om te toosten en de bruidstaart aan te snijden. Met al uw familie en vrienden om elkaar heen wordt uw trouwdag een onvergetelijke dag.

Viert u het liever klein of pakt u het groots aan?

De vloot van NAUPAR bestaat uit 100 unieke zeilschepen. Viert u uw trouwdag met een klein groepje familie en vrienden op een klein en knus schip of pakt u liever groots uit? Voor elke wens is er een passend schip! De schepen van NAUPAR zijn uitermate geschikt voor bruiloften van 20 tot 150 personen.

Gerelateerde pagina's

Trouwlocatie boot
Trouwlocatie Volendam

Trouwlocatie Lemmer
Trouwlocatie Volendam
Trouwlocatie Harlingen
Trouwlocatie Edam
Trouwlocatie Amsterdam
Trouwlocatie Almere
Trouwlocatie Stavoren
Trouwlocatie Monnickendam
Trouwlocatie Marken
Trouwlocatie Enkhuizen
Trouwlocatie Lelystad
Trouwlocatie Kampen
Trouwlocatie Almere

Er zijn geen producten die bij deze selectie passen. Vraag een offerte op maat aan of neem contact met ons op.