Heeft NAUPAR een verzekering voor zeiltochten met meerdere dagen?

Antwoord:

Als enige in Nederland heeft NAUPAR een verzekering speciaal gericht op groepen die een schip huren. Omdat het verstandig en geruststellend is om voor uw gezelschap een verzekering af te sluiten, bieden wij u de NAUPAR annulerings- en groepsreisverzekering. Deze verzekering heeft een aantal voordelen:

Zowel de kosten bij annulering van de gehele groep als van individuele groepsleden zijn gedekt;
U krijgt een vergoeding indien er niet gevaren kan worden als gevolg van harde wind;
U krijgt professionele hulp in geval van pech of ongeval;
Zowel uw persoonlijke bagage als de groepsbagage is meeverzekerd, en
De dekking is ook geldig op de aan- en afreisdag.

Zittenblijversverzekering 

Voor scholen bestaat de mogelijkheid om additioneel een ‘zittenblijversverzekering’ af te sluiten. Deze aanvullende verzekering biedt dekking bij annulering van een of meerdere deelnemers, die voor de vaartocht ‘blijven zitten’. De dekking geldt tevens als een (school)herexamen onverwachts binnen de verzekerde reistijd valt of als het herexamen is gepland binnen 14 dagen na de laatste dag van de reis.

Dekkingsoverzicht

Indien u wilt weten wat er precies gedekt wordt met deze verzekering, lees dan de brochure.

Kosten

De totaalpremie bedraagt slechts 6% van de reissom (huursom schip plus extra services) exclusief € 11,00 poliskosten en assurantiebelasting per schip. De extra kosten voor de zittenblijversverzekering zijn 1% van de reissom.

Afsluiten en betalen

Zodra u geboekt heeft ontvangt u per e-mail een verzekeringsvoorstel. Op het moment dat wij uw betaling hebben binnengekregen, ontvangt u van ons uw verzekeringspolis. Het is belangrijk dat u uw annuleringsverzekering direct afsluit bij boeking van uw reis om gebruik te kunnen maken van de volledige dekking. 

De NAUPAR annulerings- en groepsreisverzekering kan alleen worden afgesloten als u in België, Nederland of Duitsland woont. Let op: ook uw gasten dienen in een van deze drie landen te wonen.