Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Voordeelarrangement - voordelige prijs

 • Foto

 • Video

 • Beschrijving

 • Programma

 • Prijzen

 • Specificaties

 • Extra services

 • Beoordelingen

 • Offerte aanvragen

Boek nu voor een super voordelige prijs uw vaartocht. Bij het boeken blijft uw schip nog even een verrassing, maar dat maakt de voorpret extra leuk. Voor een voordelige prijs per persoon, kunt u een lekker genieten aan boord van uw eigen zeilschip. Bij dit arrangement heeft u de keuze om de catering zelf te verzorgen of de catering te laten verzorgen. Wij maken het u graag op een voordelige manier gemakkelijk!

De voordelen van dit arrangement:

• Vaste prijs per persoon 
• Gemakkelijk aantal personen wijzigen 
• Cateringafname niet verplicht

Mogelijke havens zijn Enkhuizen, Lelystad, Harlingen en Kampen. U bepaalt samen met de schipper welke route er gevaren gaat worden.

Geef hieronder uw voorkeuren aan en stel zo uw eigen tarief samen. De uiteindelijke prijs verschijnt onderaan de pagina.

Extra informatie

Arrangementen

Vaargebied Amsterdam, IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee, Friese Meren, Kop van Overijssel, Randmeren
Op- / afstappen Kort weekend/2 dagen: eerste dag 12:00 uur - tweede dag 17:00 uur Weekend/3 dagen: eerste dag 20:00 uur- derde dag 17:00 uur Hemelvaart/Pasen/Pinksteren: eerste dag 20:00 uur- laatste dag 17:00 uur
Duur Kort weekend, Weekend, Paas-, Hemelvaart-, Pinksterweekend
Opstapplek Enkhuizen
Harlingen
Kampen
Lelystad
Minimum aantal deelnemers Prijs op basis van minimaal 15 personen.
Schip/schepen Verrassingsschip
 1. Onwijs leuk arrangement! Geplaatst op 09-11-16

  Een onwijs leuk arrangement voor een mooie prijs; dat lieten wij ons geen twee keer vertellen. En gelukkig maar! We hebben samen met de kids genoten van een prachtige vaartocht. Ook over het 'verrassingsschip' hebben we niets te klagen, het was geweldig!

  Lotus

 2. Een heerlijke familiedag Geplaatst op 09-09-16

  We dachten: we doen eens gek. Nou, dat gaan we vaker doen! Het verrassingsschip was meer dan mooi en ook de vaartocht naar Enkhuizen was er eentje om nooit meer te vergeten. Een heerlijke familiedag!

  Peter

 3. Aanrader! Geplaatst op 24-05-16

  Wat fijn! Wij hebben last minute nog het aantal personen kunnen wijzigen, zonder problemen. Uiteindelijk zijn wij naar Volendam gevaren en hebben hier ook overnacht. Ik raad dit arrangement zeker aan!

  Maaike


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Voordeelarrangement - voordelige prijs

Hoe waardeert u dit? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene tevredenheid

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Uw voorkeuren

 • In welke periode of op welke datum wilt u het schip huren? Graag zo specifiek mogelijk aangeven welke week, maand en jaar. Mocht de datum al bekend zijn, deze a.u.b. opgeven.

Uw gegevens

 • Graag willen we onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen. Daarom willen we telefonisch contact met u opnemen.

* Verplichte velden

Hieronder treft u een voorbeeld programma aan. Uiteraard heeft u nog volop keuze: u bepaalt samen met de schipper welke route er gevaren gaat worden en hoe het programma eruit gaat zien.

Dag 1
Tegen het begin van de middag komt u aan boord. U overlegt samen met de schipper welke koers er gevaren gaat worden, uiteraard is dit ook afhankelijk van weer en wind.

Tijd om het ruime sop te kiezen! Onder begeleiding van de bemanning worden de zeilen gehesen. Helpt u mee de zeilen hijsen of zoekt u een lekker ontspannen plekje aan dek?

Zeilen maakt hongerig dus de lunch zal goed smaken, Afhankelijk van de gekozen route kunnen onderweg de benen gestrekt worden in een havenplaatje naar wens. Natuurlijk zijn een bezoek aan een museum of andere bezienswaardigheid ook mogelijk. De schipper kan u daarover informeren.

De gekozen bestemming is in zicht. Na het afmeren wordt het traditionele “aanlegbiertje” of een lekkere borrel geserveerd. De rest van de middag kan men de stad in om te winkelen, onder begeleiding een rondwandeling maken of bijvoorbeeld een museum bezoeken.

Terug aan boord is het tijd voor het diner. Na het avondeten kunt u de avond naar wens invullen.

Dag 2
Na het ontbijt gaan de trossen los. Eenmaal op open water worden de zeilen gezet en wordt er koers gezet richting thuishaven. Of bezoekt u halverwege de dag eerst nog een ander havenstadje? Waar brengt de wind u vandaag?

Onderweg kunt u genieten van de rust op het water, een boek lezen of een goed gesprek voeren. Bij fraai weer kan er eventueel worden gezwommen. Aan de geïnteresseerden worden een aantal scheepsknopen en andere maritieme weetjes uitgelegd door de bemanning.

De haven komt in zicht en iedereen maakt zich klaar voor vertrek. Aan alles komt een einde, zo ook aan dit weekendje weg. De kapitein en de bemanning nemen afscheid en hopen u een volgende keer weer te begroeten.

De schepen zijn voorzien van een goed uitgeruste keuken met onder andere  servies, pannen en bestek, waarvan u, zonder extra kosten, gebruik van kunt maken. Als u en uw groep niet zelf willen koken, kunt u gebruik maken van de cateringmogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor onze handige Food Delivery Service met een ruime keuze aan maaltijdopties, of laat u verwennen met catering aan boord inclusief bediening.

>> Bekijk hier de mogelijkheden.

Aangegeven prijs is per persoonsprijs inclusief BTW, huur schip, bemanning, compleet ingerichte keuken, onderlakens, kussens en kussenslopen, gebruik van alle extra's aan boord, noodzakelijke brandstof (max. 1 uur per dag), haven-, brug-, sluis- en loodsgelden en toeristenbelasting. Prijs op basis van minimaal 15 personen.

U verblijft met max 4 personen per hut. U kunt uw comfort upgraden door te kiezen voor max 2 personen per hut, ongeacht het aantal slaapplekken per hut.

U kunt kiezen uit onderstaande havens, wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Drie weken voor uw vertrek hoort u van ons de definitieve opstaphaven, deze is altijd gelijk aan de check-out haven.

Drie weken voor afvaart laten wij u weten met welk schip u gaat varen en vanuit welke haven

  * Verplichte velden

  Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

  Uw voorkeuren

  • In welke periode of op welke datum wilt u het schip huren? Graag zo specifiek mogelijk aangeven welke week, maand en jaar. Mocht de datum al bekend zijn, deze a.u.b. opgeven.

  Uw gegevens

  • Graag willen we onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen. Daarom willen we telefonisch contact met u opnemen.

  * Verplichte velden

  U kunt hier direct een offerte/beschikbaarheid aanvragen; uw reeds ingevulde wensen worden automatisch overgenomen op het offerteaanvraagformulier.

  Uw gegevens

  • Graag willen we onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen. Daarom willen we telefonisch contact met u opnemen.

  * Verplichte velden