Voordeelarrangement - voordelige prijs

Beschijving

Boek nu voor een super voordelige prijs uw vaartocht. Bij het boeken blijft uw schip nog even een verrassing, maar dat maakt de voorpret extra leuk. Voor een voordelige prijs per persoon, kunt u een lekker genieten aan boord van uw eigen zeilschip. Bij dit arrangement heeft u de keuze om de catering zelf te verzorgen of de catering te laten verzorgen. Wij maken het u graag op een voordelige manier gemakkelijk!

De voordelen van dit arrangement:

• Vaste prijs per persoon 
• Gemakkelijk aantal personen wijzigen 
• Cateringafname niet verplicht

Mogelijke havens zijn Enkhuizen, Lelystad, Harlingen en Kampen. U bepaalt samen met de schipper welke route er gevaren gaat worden.

Programma 

Hieronder treft u een voorbeeld programma aan. Uiteraard heeft u nog volop keuze: u bepaalt samen met de schipper welke route er gevaren gaat worden en hoe het programma eruit gaat zien.

Dag 1
Tegen het begin van de middag komt u aan boord. U overlegt samen met de schipper welke koers er gevaren gaat worden, uiteraard is dit ook afhankelijk van weer en wind.

Tijd om het ruime sop te kiezen! Onder begeleiding van de bemanning worden de zeilen gehesen. Helpt u mee de zeilen hijsen of zoekt u een lekker ontspannen plekje aan dek?

Zeilen maakt hongerig dus de lunch zal goed smaken, Afhankelijk van de gekozen route kunnen onderweg de benen gestrekt worden in een havenplaatje naar wens. Natuurlijk zijn een bezoek aan een museum of andere bezienswaardigheid ook mogelijk. De schipper kan u daarover informeren.

De gekozen bestemming is in zicht. Na het afmeren wordt het traditionele “aanlegbiertje” of een lekkere borrel geserveerd. De rest van de middag kan men de stad in om te winkelen, onder begeleiding een rondwandeling maken of bijvoorbeeld een museum bezoeken.

Terug aan boord is het tijd voor het diner. Na het avondeten kunt u de avond naar wens invullen.

Dag 2
Na het ontbijt gaan de trossen los. Eenmaal op open water worden de zeilen gezet en wordt er koers gezet richting thuishaven. Of bezoekt u halverwege de dag eerst nog een ander havenstadje? Waar brengt de wind u vandaag?

Onderweg kunt u genieten van de rust op het water, een boek lezen of een goed gesprek voeren. Bij fraai weer kan er eventueel worden gezwommen. Aan de geïnteresseerden worden een aantal scheepsknopen en andere maritieme weetjes uitgelegd door de bemanning.

De haven komt in zicht en iedereen maakt zich klaar voor vertrek. Aan alles komt een einde, zo ook aan dit weekendje weg. De kapitein en de bemanning nemen afscheid en hopen u een volgende keer weer te begroeten