Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 

Acties

NAUPAR heeft regelmatig aanbiedingen. Schijf u in voor de nieuwsbrief, volg ons op Twitter of wordt fan op Facebook. Zo bent u als eerste op de hoogte van de aanbiedingen van NAUPAR.

per pagina
10 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 1. Vanaf 15 personen Kort weekend, Weekend, Paas-, Hemelvaart-, Pinksterweekend

  Boek nu voor een super voordelige prijs uw vaartocht. Voor een voordelige prijs per persoon, kunt u een lekker genieten aan boord van uw eigen zeilschip. Bij dit arrangement heeft u de keuze om de catering zelf te verzor...

  2 dagen:€ 85,- p.p.

  Weekend:€ 109,- p.p.

   

   
 2. Neem uw kinderen een weekend mee voor de helft van het geld! Zo wordt het een unieke én voordelig weekend weg. Dat is niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook voor hun ouders.
 3. 15 - 200 personen dagtocht

  Pasen 2017 op een bijzondere manier doorbrengen? Boek nu de paasactie en u krijgt de paasmaandag gratis

  Paasweekend € 109,- p.p.

 4. All inclusive actie
 5. Bent u een gepassioneerde blogger of vlogger? En heeft u minimaal 1000 volgers? Profiteer dan van deze gave actie en vaar gratis mee aan boord van de Abel Tasman.
 6. Een uniek vrijgezellenweekend en dan ook nog zo voordelig mogelijk? Bij NAUPAR mag de bruid of bruidegom in spé nu gratis mee aan boord.
 7. Wij begrijpen dat het lastig is om nu al in te schatten hoeveel deelnemers er bij de door u geplande vaartocht in 2018 zullen zijn. Daarom bieden wij aan scholen en jeugdgroepen de omboekgarantie: boek nu het sc...

 8. All inclusive actie
 9. Wilt u samen met een schoolklas of groep jongeren het cultuurrijke Amsterdam op een unieke manier ontdekken? Kies dan voor een voordelige vaartocht aan boord van de stoere Ivan Frank! Op een comfortabele sloep dwars door...
 10. Als u onze schepen wilt huren als accommodatie, zonder er mee te varen, dan bieden wij tot wel 35% korting aan op de scheepshuur.
 11. Boek nu een weekendje weg aan boord van één van onze schepen en ontvang de eindreiniging en het basisservicepakket helemaal gratis!
 12. All inclusive actie
 13. 45 - 145 personen dagtocht 2 tot 5 uur, 6 tot 10 uur

  Op zoek naar een sfeervolle locatie tijdens de winterperiode? Boek dan onze winterspecial aan boord van De Abel Tasman en geniet  van de lekkerste gerechten!

per pagina
10 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren