Reis per boot over het IJsselmeer

Hebt u altijd eens een van die prachtige bootreizen IJsselmeer willen maken? Dan vindt u bij NAUPAR vast een passend schip bij uw gelegenheid. Of u nu gaat varen met collega’s, vrienden, familie of klasgenoten, aan boord van een authentiek zeilschip is elke reis geslaagd. Kies uw favoriete schip en bepaal zelf hoe uw bootreis er uitziet.
Houdt u van actief zeilen of van ontspanning, het wordt hoe dan ook een onvergetelijke vaartocht.

Bezoek de mooiste plaatsen

Tijdens de bootreizen IJsselmeer bepaalt u, samen met de schipper, waarheen de vaartocht gaat. Als u aanlegt in een van de vele pittoreske havenstadjes, neem dan na het verkennen van de oude stadjes plaats op een gezellig terras. Proef van verse vis of andere lokale lekkernijen. Tijdens de bezoeken aan oude steden kunnen u en uw gasten zich onderdompelen in de rijke Hollandse geschiedenis. Gewoon door rond te wandelen, maar ook door het bezichtigen van musea en andere bezienswaardigheden. Kortom: langs het IJsselmeer is ontzettend veel te beleven!

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Arrangementen en programmasuggesties

Bekijk alle

Meer informatie over bootsreizen in Holland

Bootsreizen op het IJsselmeer

Genieten van ontspannen bootreizen IJsselmeer

Natuurlijk hoeft u niet van boord om een fijne reis te hebben. Er is zoveel te doen en te zien onderweg. Geniet van de rust op het water terwijl het natuurschoon aan u voorbijtrekt. Meer in voor actie? Help bij het hijsen van de zeilen. De bemanning geeft u graag uitleg, zodat u aan het eind van de bootreizen IJsselmeer echt heeft ervaren hoe het is om uw eigen schip te bemannen. Onderweg en bij aankomst in de haven proeft u van de lekkerste drankjes en hapjes, lunches en maaltijden. Bereid door uzelf of door een van onze cateringmedewerkers.

Smakelijk eten en drinken

Zoals gezegd: bootreizen IJsselmeer zijn pas volmaakt als u kunt genieten van smakelijke hapjes en drankjes. Aan boord in de weluitgeruste kombuis bereidt u uw favoriete recepten. Het is heel gezellig om gezamenlijk te koken en na afloop van de maaltijd af te wassen. Of laat u de catering liever verzorgen door NAUPAR? Kies dan uit onze uitgebreide cateringmogelijkheden.

Vertrekhavens rondom het IJsselmeer

De bootreizen IJsselmeer kunnen starten vanuit een haven van uw keuze! Met zestien verschillende vertrekhavens rondom het IJsselmeer is er altijd wel een bij u in de buurt. U kunt vertrekken uit onder andere Enkhuizen, Hoorn, Lelystad, Kampen, Harlingen, Stavoren, Medemblik of Monnickendam.