Zeilvakantie

Wilt u een unieke boottocht over het IJsselmeer maken? Stap dan bij NAUPAR aan boord van uw eigen boot en bepaal samen met de schipper een mooie route over het IJsselmeer. Of u nu van actief of ontspannen zeilen houdt; bij NAUPAR is het allebei mogelijk. Hijs de zeilen of geniet van de zon aan dek… Het is maar net waar u en uw gasten behoefte aan hebben. Laat u zich inspireren door deze video.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Eenmaal op het IJsselmeer zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek een oude stad en laat u onderdompelen in de rijke geschiedenis van dit gebied. Of leg aan in een van de vele havenstadjes en neem plaats op een gezellig terras. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om op het water te blijven; drink een drankje aan dek, sta aan het roer of bereid een lekkere maaltijd in de kombuis.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en programmasuggesties

Bekijk alle

Meer informatie over bootsreizen in Holland

Boottocht IJsselmeer

Boottocht over het IJsselmeer

Voor een boottocht over het IJsselmeer bent u bij NAUPAR aan het juiste adres. Kies uit een van onze vele boten en stap samen met uw gezelschap aan boord. Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of andere bijzondere gelegenheid; deze boottocht over het IJsselmeer wordt er absoluut een om nooit meer te vergeten.

Activiteiten rondom het IJsselmeer

Tijdens uw boottocht over het IJsselmeer hoeft u zich niet te vervelen. Aan boord van de boot is al genoeg te beleven, maar u kunt er ook voor kiezen om ergens aan wal te gaan. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een van de historische havens als Volendam, Enkhuizen, Hoorn of Marken. Of zet koers naar Amsterdam en ontdek deze bruisende stad eens van het water!

Een ontspannen boottocht over het IJsselmeer

Helemaal tot rust komen? Ook dat is mogelijk tijdens een boottocht over het IJsselmeer. Stippel samen met de ervaren schipper een mooie route uit over het IJsselmeer en geniet onder het genot van een lekker hapje en/of drankje van de vele vergezichten. Ongetwijfeld een heerlijke dag – of misschien zelfs wel dagen!

Eten en drinken op het water

Ook aan de catering is gedacht tijdens uw boottocht over het IJsselmeer. Uw boottocht is tenslotte pas écht compleet met lekkere hapjes en drankjes! In de keuken aan boord van de boot kunt u uw favoriete recepten bereiden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alles uit handen te geven; NAUPAR helpt u graag. Neem een kijkje bij onze cateringmogelijkheden en verwen uzelf!

16 verschillende havens

Uw boottocht over het IJsselmeer kunt u op 16 verschillende locaties rondom het IJsselmeer laten starten. Het is maar wat u het beste uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan Enkhuizen, Lelystad, Hoorn, Kampen, Harlingen, Medemblik of Monnickendam.

Gerelateerde pagina's

Boot Enkhuizen
Boot Hoorn
Boot huren Amsterdam
Boot huren Friesland
Boot huren IJsselmeer
Boot Kampen
Boot Lemmer
Boot Stavoren
Bootje huren Amsterdam
Bootsreizen Holland
Bootsreizen IJsselmeer
Bootvakantie Holland
Bootverhuur Holland