Bootreizen Holland

Voor bootreizen Holland bent u bij NAUPAR aan het juiste adres! Deze bekende Hollandse rederij heeft een ruime keuze aan prachtige schepen en kan voor elke gelegenheid de juiste boot verzorgen. Zoekt u een originele locatie én een leuke tijdsbesteding voor een uitje met familie, vrienden of collega's? Stap dan aan boord van een prachtig authentiek zeilschip en beleef een onvergetelijke tijd samen. Succes verzekerd!

Genieten van heerlijke bootreizen Holland

U bepaalt zelf hoe uw bootreizen Holland eruit zien en of u actief wilt zeilen of juist ontspannen wilt genieten aan dek. Bezoek historische stadjes aan het IJsselmeer of geniet van de natuur op de Waddeneilanden. Rust na het bezichtigen van een oud stadje uit in een lekker restaurantje en proef van verse vis of andere lokale lekkernijen. Of huur een fiets om de mooie natuur te bekijken, waarna u neerstrijkt op een gezellig terrasje.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Arrangementen en programmasuggesties

Bekijk alle

Meer informatie over bootsreizen in Holland

Bootsreizen Holland

Cateringmogelijkheden met bootreizen Holland

Houdt u van gemak? Laat dan tijdens de bootreizen Holland door NAUPAR de catering verzorgen. U kunt kiezen uit vele mogelijkheden: barbecueën aan boord, smakelijke hapjes, tapas en buffetten of een compleet driegangen diner. U kunt natuurlijk ook lekker zelf kokerellen in de kombuis.

Blijft u slapen?

Na een actieve dag op het water is het leuk om aan te leggen in de haven en gezellig uit te gaan. ’s Avonds stapt u in één van de hutten in een comfortabel bed en na een goede nachtrust wordt u de volgende ochtend weer uitgeslapen wakker. Klaar voor een nieuwe vakantiedag op het water! U zult merken dat overnachten aan boord van een schip heerlijk is, omdat u fijn in slaap wordt gewiegd.