Weekendje weg op het water

Plannen voor een gezellig weekendje weg met de familie, een groep vrienden of uw favoriete collega’s?

Stap met z’n allen aan boord van een authentiek zeilschip en geniet van een weekend lang op het water, de buitenlucht en elkaar!

Samen een weekend weg

De lang verwachte familiereünie, een gezellig weekend weg met uw vrienden of een welverdiend bedrijfsuitje: op een schip wordt het hoe dan ook een onvergetelijke belevenis.

U boekt uw eigen schip, inclusief schipper en bemanning en heeft zeilervaring nodig.

Zo heeft u het vervoer, verblijf en vermaak in één!

Ideale zeilschepen voor een weekendje weg

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een weekendje weg

Bekijk alle

Weekendje weg

Wanneer u kiest voor een weekendje varen met NAUPAR, kiest u voor een onvergetelijke belevenis. Onze prachtige zeilschepen beschikken stuk voor stuk over vele gemakken en bieden ruimte voor grote groepen. Ideaal voor uw familie-uitje, vrijgezellenweekend of een weekendje weg met de collega’s. Gedurende het hele weekend kunt u in overleg met de schipper zelf de route bepalen, met uiteraard elke dag een andere mooie stad als eindbestemming.

Het schip als uw accommodatie

De schepen van NAUPAR beschikken over dezelfde luxe en comfort als een vakantiehuis: een sfeervol dagverblijf, een mooie scheepskeuken en een ruim dek. Genoeg plek om samen met uw gezelschap een spelletje te spelen, gesprekken te voeren en eens flink met elkaar te lachen. Na een dag genieten kunt u de comfortabele hutten opzoeken voor een welverdiende nachtrust.

Een weekendje weg met een schip is meer dan alleen varen

De weekendjes weg van NAUPAR zijn volledig naar eigen wens in te vullen. Zo kunt u heerlijk varen op het IJsselmeer, ankeren en zwemmen of een historische haven zoals Volendam, Enkhuizen, Hoorn of Marken bezoeken. Maar ook een bezoek aan Amsterdam behoort tot de mogelijkheden. Of u zet koers richting de Waddenzee, gaat droogvallen of bezoekt de gezellige haven van Terschelling, waar u een stel fietsen huurt en het eiland gaat verkennen. U bepaalt.

Eten aan boord

Wanneer u samen met de groep een eigen zeilschip huurt, kunt u ervoor kiezen om zelf te koken in de scheepskombuis. Is koken echter niet echt uw pakkie ‘an en wilt u uzelf liever laten verwennen? Maak dan gebruik van de uitgebreide cateringarrangementen van NAUPAR en laat het u smaken! 

Zoveel vertrekhavens om uit te kiezen

De schepen van NAUPAR kunnen vertrekken vanuit 16 verschillende havens rondom het IJsselmeer en de Waddenzee. Stap bijvoorbeeld op in Enkhuizen, Lelystad, Hoorn, Kampen, Amsterdam, Makkum of Harlingen om er een paar favoriete opstaphavens te noemen. Met zo veel keuze hoeft u nooit ver te rijden. En deze havens kunt u natuurlijk ook tijdens de vaartocht bezoeken.

Het ideale uitje voor een grote groep

Heerlijk varen in de buitenlucht en genieten van de omgeving is natuurlijk al helemaal aangenaam wanneer het zonnetje schijnt en de vogeltjes fluiten. In het voorjaar en in de zomer is het simpelweg éxtra genieten aan boord van onze authentieke zeilschepen. Zo komt u na het weekend niet alleen terug met nieuwe zeil-skills en een onvergetelijke ervaring op zak, ook uw huid zal stralen van alle opgedane vitamine D!

Vraag vandaag nog informatie aan

Bent u al overtuigt? Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact op met de enthousiaste medewerkers van NAUPAR. Zij helpen u graag met het samenstellen van een mooie, unieke en onvergetelijke vaartocht waar iedereen van uw groep nog lang over na zal praten.

Over NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van vakanties op het water in Nederland. Wij bieden:

  • Een ruime keuze aan traditionele zeilschepen
  • Met en zonder schipper
  • 16 verschillende vertrekhavens

Gerelateerde pagina's

Weekendje weg Amsterdam | Weekendje weg Enkhuizen | Weekendje weg Hoorn | Weekendje weg met een groep | Weekendje weg Muiden | Weekendje weg Terschelling | Weekendje weg Texel l Weekend zeilen Holland l Weekend zeilen op het IJsselmeer l Vriendenweekend lWeekend boot huren l Zeilweekend I Hollandsche Zeilvloot