Weekendje weg op het water

Wordt het weer eens tijd voor een gezellig weekendje weg met de familie, een groep vrienden of uw favoriete collega’s? Stap dan in het voorjaar met z’n allen aan boord van een authentiek zeilschip en geniet een weekend lang van het water, de buitenlucht en van elkaar! Laat u zich inspireren door onze video's.

Samen een weekend weg

De lang verwachte familiereünie, een gezellig weekend weg met uw vrienden of een welverdiend bedrijfsuitje: het wordt hoe dan ook een onvergetelijke belevenis. Extra handig én voordelig: u boekt uw eigen zeilschip inclusief bemanning, zo heeft u het vervoer en de accommodatie in één!

Ideale zeilschepen voor een weekendje weg

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een weekendje weg

Bekijk alle

Weekendje weg

Wanneer u kiest voor een weekendje varen met NAUPAR, kiest u voor een onvergetelijke belevenis. Onze prachtige zeilschepen beschikken stuk voor stuk over vele gemakken en bieden ruimte voor grote groepen mensen. Ideaal dus voor uw familie-uitje, vrijgezellenweekend of weekendje weg met de collega’s. Gedurende het hele weekend kunt u in overleg met de schipper zelf de route bepalen, met uiteraard een mooie stad als eindbestemming.

Het schip als uw accommodatie

De schepen van NAUPAR beschikken over dezelfde luxe en comfort als een vakantiehuis. Een sfeervol dagverblijf, een mooie scheepskeuken en een ruim dek. Genoeg plek om samen met uw gezelschap een spelletje te spelen, gesprekken te voeren en eens flink met elkaar te lachen. Na een dag genieten kunt u de comfortabele hutten opzoeken voor een welverdiende nachtrust.

Meer dan alleen varen

De weekendjes weg van NAUPAR zijn volledig naar eigen wens in te vullen. Misschien wilt u het weekend wel combineren met een aantal watersport activiteiten, of wellicht vindt de groep het leuk om diverse historische havens te bezoeken. Volendam, Enkhuizen, Hoorn en Marken zijn hier goede voorbeelden van. Of zet koers richting Terschelling en huur hier een stel fietsen om het eiland geheel op eigen houtje te ontdekken. Ook droogvallen op een wad, of een bezoek aan onze cultuurrijke hoofdstad Amsterdam behoort tot de vele mogelijkheden.

Eten aan boord

Wanneer u samen met de groep een eigen zeilschip huurt, kunt u ervoor kiezen om zelf te koken in de scheepskombuis. Om dit uzelf makkelijker te maken kunt u de Food Delivery service van NAUPAR inschakelen. Deze service levert voor vertrek lekkere maaltijden, gemaakt van verse ingrediënten. Is koken echter niet echt uw pakkie ‘an en wilt u uzelf liever laten verwennen? Maak dan gebruik van de uitgebreide cateringarrangementen van NAUPAR en laat het u smaken!

Vertrekken vanuit...

De beschikbare Nederlandse havens waar vandaan u kunt vertrekken zijn bijvoorbeeld Almere, Muider-/Almeerderzand, Amsterdam, Bataviahaven Lelystad, Den-Oever, Edam, Enkhuizen, Harderwijk, Harlingen, Hoorn, Kampen, Lemmer, Marken, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Elburg, Makkum, Stavoren, Urk, Volendam, Workum, Terschelling, Texel, Schiermonnikoog, Ameland en Vlieland. Al deze havens kunt u tijdens de vaartocht ook bezoeken.

Een ideaal uitje in de zomer

Heerlijk varen in de buitenlucht en genieten van de omgeving is natuurlijk al helemaal aangenaam wanneer het zonnetje schijnt en de vogeltjes fluiten. In het voorjaar en in de zomer is het simpelweg éxtra genieten aan boord van onze authentieke zeilschepen. Zo komt u na het weekend niet alleen terug met nieuwe zeil-skills en een onvergetelijke ervaring op zak, ook uw huid zal stralen van alle opgedane vitamine D!

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Bent u al overtuigt?Vraag dan vandaag nog een offerte aan! De enthousiaste medewerkers van NAUPAR helpen u graag met het samenstellen van een mooie, unieke en onvergetelijke vaartocht. Een vaartocht waar iedereen van uw groep nog lang over napraten zal.

Gerelateerde pagina's

Weekendje weg Amsterdam | Weekendje weg Enkhuizen | Weekendje weg Hoorn | Weekendje weg met een groep | Weekendje weg Muiden | Weekendje weg Terschelling | 
Weekendje weg Texel
Weekend zeilen Holland
Weekend zeilen op het IJsselmeer
Vriendenweekend
Weekend boot huren
Zeilweekend