Weekendje weg op het water

Plannen voor een gezellig weekendje weg met de familie, een groep vrienden of uw favoriete collega’s?

Stap met z’n allen aan boord van een authentiek zeilschip en geniet van een weekend lang op het water, de buitenlucht en elkaar!

Samen een weekend weg

De lang verwachte familiereünie, een gezellig weekend weg met uw vrienden of een welverdiend bedrijfsuitje: op een schip wordt het hoe dan ook een onvergetelijke belevenis.

U boekt uw eigen schip, inclusief schipper en bemanning en heeft zeilervaring nodig.

Zo heeft u het vervoer, verblijf en vermaak in één!

Ideale zeilschepen voor een weekendje weg

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een weekendje weg

Bekijk alle

Meer informatie over een weekendje weg

Weekendje weg

Wanneer u kiest voor een weekendje varen met NAUPAR, kiest u voor een onvergetelijke belevenis. De prachtige zeilschepen beschikken stuk voor stuk over vele gemakken en bieden ruimte voor grote groepen. Ideaal voor uw familie-uitje, vrijgezellenweekend of een weekendje weg met de collega’s. Gedurende het hele weekend kunt u in overleg met de schipper zelf de route bepalen, met uiteraard elke dag een andere mooie havenplaats als eindbestemming.

Het schip als uw accommodatie

De schepen van NAUPAR beschikken over dezelfde luxe en comfort als een vakantiehuis: een sfeervol dagverblijf, een mooie scheepskeuken en een ruim dek. Genoeg plek om samen met uw gezelschap een spelletje te spelen, gesprekken te voeren en eens flink met elkaar te lachen. Na een dag genieten zoekt u de comfortabele hutten op voor een welverdiende nachtrust.

Een weekendje weg met een schip is meer dan alleen varen

De weekendjes weg van NAUPAR zijn volledig naar eigen wens in te vullen. Zo kunt u heerlijk varen op het IJsselmeer, ankeren en zwemmen of een historische haven zoals Volendam, Enkhuizen, Hoorn of Marken bezoeken. Maar ook een bezoek aan Amsterdam behoort tot de mogelijkheden. Of u zet koers richting de Waddenzee, gaat droogvallen of bezoekt de gezellige haven van Texel of Terschelling, waar u een stel fietsen huurt en het eiland gaat verkennen. U bepaalt.

Eten aan boord

Wanneer u samen met de groep een eigen zeilschip huurt, kunt u ervoor kiezen om zelf te koken in de scheepskombuis. Is koken echter niet echt uw pakkie ‘an en wilt u uzelf liever laten verwennen? Maak dan gebruik van de uitgebreide cateringarrangementen van NAUPAR en laat het u smaken! 

Zoveel vertrekhavens om uit te kiezen

De schepen van NAUPAR kunnen vertrekken vanuit 16 verschillende havens rondom het IJsselmeer en de Waddenzee. Stap bijvoorbeeld op in Enkhuizen, Lelystad, Hoorn, Kampen, Amsterdam, Makkum of Harlingen om er een paar favoriete opstaphavens te noemen. Met zo veel keuze hoeft u nooit ver te rijden. En deze havens kunt u natuurlijk ook tijdens de vaartocht bezoeken.

Het ideale uitje voor een grote groep

Heerlijk varen in de buitenlucht en genieten van de omgeving is natuurlijk al helemaal aangenaam wanneer het zonnetje schijnt en de vogeltjes fluiten. In het voorjaar en in de zomer is het simpelweg éxtra genieten aan boord van onze authentieke zeilschepen. Zo komt u na het weekend niet alleen terug met nieuwe zeil-skills en een onvergetelijke ervaring op zak, ook uw huid zal stralen van alle opgedane vitamine D!

Vraag vandaag nog informatie aan

Bent u al overtuigt? Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact op met de enthousiaste medewerkers van NAUPAR. Zij helpen u graag met het samenstellen van een mooie, unieke en onvergetelijke vaartocht waar iedereen van uw groep nog lang over na zal praten.

Daarom een weekendje weg met NAUPAR

NAUPAR heeft al ruim 40 jaar ervaring met het organiseren van unieke weekendjes weg aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 12 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • bieden de tochten voor ieder wat wils; van actief meehelpen, het leren van zeemansknopen, ankeren en zwemmen tot lekker genieten en chillen op het dek
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert de groep graag de kneepjes van het zeilen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk weekendje weg waar u nog lang over napraat