Puur genieten

Stap samen met uw gezelschap aan boord van een van onze authentieke zeilschepen en geniet van een weekend zeilen op het IJsselmeer. Makkum, Lemmer, Enkhuizen, Hoorn, Volendam… deze – en nog veel meer historische havenstadjes – vindt u rondom dit grootste zoetwatermeer van Nederland. Laat u zich inspireren door deze video.

Bijzondere ervaring

Aan boord van een comfortabel zeilschip van NAUPAR wordt uw weekend zeilen op het IJsselmeer extra bijzonder. Zoek een fijn plekje op het ruime dek en geniet van de wind, het water en de natuur. Liever wat meer actie? Help de schipper dan met het hijsen van de zeilen of bereid een heerlijke maaltijd in de kombuis. Een spelletje spelen in het dagverblijf kan natuurlijk ook. Mogelijkheden zat!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Weekend zeilen op het IJsselmeer

Weekend zeilen op het IJsselmeer

Het prachtige IJsselmeer staat bekend als het populairste zeilgebied van Nederland. Niet gek dus dat ook de zeilschepen van NAUPAR hier vaak te vinden zijn. Langs het IJsselmeer liggen tal van moderne jachthavens, sfeervolle havenstadjes en interessante bezienswaardigheden. Absoluut een aanrader om te bezoeken tijdens uw weekend zeilen op het IJsselmeer!

Activiteiten rondom het IJsselmeer

Wanneer u kiest voor een weekend zeilen op het IJsselmeer, zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Met name de havenstadjes zijn populair: hier ervaart u nog altijd de sfeer van het leven rondom de voormalige Zuiderzee. Maar welke stad heeft uw voorkeur? De meest bekende havens zijn Hoorn, Lemmer, Volendam, Monnickendam, Amsterdam en Enkhuizen. 

Een weekend zeilen op het IJsselmeer met NAUPAR

De weekendvaartochten van NAUPAR zijn de ideale oplossing voor wie eens even helemaal nergens aan wil denken. Ontkom aan de sleur van alledag; vergeet het werk, huishouden en andere verplichtingen. Gaat u een weekend zeilen op het IJsselmeer? Dan gaat u een weekend puur genieten! Val ‘s avonds heerlijk in slaap in uw eigen, comfortabele hut en begin de volgende ochtend met een kopje koffie en croissantje aan dek. En overdag? Dat is geheel aan u! Blijf aan boord of ga aan wal en ontdek de gezellige havenstadjes.

Onze schepen

Bij NAUPAR vindt u veel verschillende zeilschepen; van luxe tot basic en van modern tot klassiek. Elk schip beschikt over een eigen ambiance, uitstraling en comfort. Eén ding hebben alle zeilschepen van NAUPAR gemeen: ze zorgen gegarandeerd voor een memorabel weekend zeilen op het IJsselmeer. Het maakt niet uit of u met een groep vrienden, uw gezin of met collega’s op pad gaat, want bij NAUPAR vindt u altijd een geschikt schip.

Gerelateerde pagina's

Weekendje weg
Weekendje weg Amsterdam
Weekendje weg Enkhuizen
Weekendje weg Hoorn
Weekendje weg met een groep
Weekendje weg met pasen
Weekendje weg Muiden
Weekendje weg Terschelling
Weekendje weg Texel
Weekend zeilen Holland
Vriendenweekend
Weekend boot huren
Zeilweekend