Maak snel en eenvoudig online een afspraak

Vragen? Via (video)bellen staan onze medewerkers voor u klaar. Wij denken vrijblijvend met u mee en helpen u met de keuze van een schip, arrangement of vaargebied. Natuurlijk helpen wij u ook met vragen over uw geboekte reis.

Maak snel en eenvoudig online een afspraak en op het afgesproken tijdstip nemen wij contact met u op.

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden

  • Adviesgesprek via Teams - Wij helpen u met de keuze voor het juiste schip en het juiste programma. Het voordeel van Teams is dat wij u direct via het scherm alle mogelijkheden kunnen laten zien. U heeft geen Teams-abonnement nodig. U ontvangt na de aanvraag van ons een e-mail met een link naar de online vergaderruimte waar wij u dan op het afgesproken tijdstip digitaal treffen.

  • Adviesgesprek (telefonisch) - Wij helpen u met de keuze voor het juiste schip en het juiste programma. Op het afgesproken tijdstip bellen wij u op het door u aangegeven nummer.

  • Corona-impact bestaande boeking bespreken - U heeft al een boeking geplaatst en wilt weten hoe COVID-19 uw boeking be├»nvloedt? In dit gesprek lichten we toe wat de mogelijkheden zijn en geven antwoord op uw vragen. Op het afgesproken tijdstip bellen wij u op het door u aangegeven nummer.
Maak een afspraak