Verantwoord ondernemen

Verantwoord ondernemen is naast service, kwaliteit en veiligheid, één van de belangrijkste kernwaarden van NAUPAR. Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen, draagt NAUPAR een steentje bij aan een betere wereld. Op verschillende vlakken, zoals milieu en maatschappij, kunnen we meehelpen. En wist u dat dat eigenlijk veel makkelijker is dan het lijkt? Zonder uw hele levensstijl om te hoeven gooien, kunt u al een 'groene' bijdrage leveren. Gewoon door uw vakantie, bedrijfsuitje of relatiedag aan boord van een zeilschip te organiseren bij NAUPAR! Zeilen op de zeilschepen van NAUPAR is immers duurzaam en schoon en genieten van de prachtige natuur die Nederland rijk is.

"Groene" schepen

De schepen van NAUPAR  bewegen zich hoofdzakelijk voort door de wind op een milieuvriendelijke manier zonder CO2-uitstoot. Daarnaast zijn al onze schepen uitgerust met vuilwatertanks om het "zwarte water" op te vangen. Deze tanks worden geleegd op speciale inzamelpunten.

CO2 -neutraal

NAUPAR probeert op verschillende manieren het milieu minder te belasten. Behalve dat het zeilen zelf al bijna geen CO2 uitstoot veroorzaakt, verstuurt NAUPAR ook de post CO2-neutraal met PostNL.

Green-key