Een gezellig weekendje weg

Gezellig een weekendje zeilen met vrienden, familie, collega’s of de klas? Wanneer u kiest voor een weekendje zeilen in Holland, kunt u werkelijk alle kanten op. Ontdek Amsterdam en haar mooie grachten, of kies voor Texel en ga heerlijk uitwaaien op het strand! Laat u zich inspireren door onze video's.

Samen genieten

Stap samen met uw gezelschap aan boord van één van de authentieke zeilschepen van NAUPAR en zet koers naar waar u wilt. Wilt u een actief weekendje weg ga dan fietsen op Texel of lekker shoppen in Bataviastad in Lelystad. Een weekend zeilen heeft u gegarandeerd een heerlijk weekendje weg!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een weekendje weg

Bekijk alle

Top 3 vaargebieden

Weekend zeilen Holland

Waar gaat de tocht heen?

U gaat een weekend zeilen door Holland, maar: waar gaat de tocht exact heen? Vertrekt u naar het prachtige IJsselmeer en haar vele pittoreske havenstadjes, of wordt het toch de Waddenzee waar u vele zeehonden kunt spotten en waar het schip – als het getij het toelaat – kan droogvallen op een Wad? Al met al draait uw weekend zeilen in Holland natuurlijk vooral om het zeilen zelf én om het samenzijn met uw gezelschap. De prachtige bestemmingen zijn enkel een mooie bonus!

Onbezorgd genieten

Het is altijd erg gezellig om samen met een groep te koken, al helemaal op een schip! Heeft u eigenlijk toch niet zo’n zin om te kokerrellen in de scheepskombuis? Kies dan voor de cateringservice van NAUPAR. Voordat u vertrekt geeft u simpelweg aan ons door waar u zin in heeft: een barbecue, diverse hapjes, tapas, buffetten of een heerlijk driegangen diner. Wij zorgen er dan op onze beurt weer voor dat het juiste voedsel bij u aan boord wordt geleverd.

Heerlijk slapen tijdens een weekend zeilen door Holland

Tijdens uw weekendje zeilen door Holland staat één ding vast: u zal heerlijk slapen. Alle authentieke zeilschepen van NAUPAR zijn voorzien van ruime en comfortabele slaapcabines. Deze hutten zijn de ideale plek om te genieten van een welverdiende nachtrust of om u gewoon eventjes terug te trekken.

Afvaarthavens in Nederland

Amsterdam, Lelystad, Edam, Enkhuizen, Volendam, Harlingen… Waar stapt u aan boord? Er zijn maar liefst zestien afvaarthavens waarvandaan u uw vaartocht door Holland kunt starten. Kies bijvoorbeeld voor een haven vlakbij uw woonplek óf voor een haven gelegen in een stad die u altijd al wilde zien.

Gerelateerde pagina's

Weekendje weg
Weekendje weg Amsterdam
Weekendje weg Enkhuizen
Weekendje weg Hoorn
Weekendje weg met een groep
Weekendje weg met pasen
Weekendje weg Muiden
Weekendje weg Terschelling
Weekendje weg Texel
Weekend zeilen op het IJsselmeer
Vriendenweekend
Weekend boot huren
Zeilweekend