Weekendje weg met een groep?

Stap aan boord van een van de schepen van NAUPAR en beleef een uniek weekendje weg met uw familie, vrienden of collega's. Een vaartocht houdt zoveel meer in dan alleen maar zeilen. Natuur, cultuur, gezelligheid, spelletjes, samen koken, een BBQ, winkelen, wandelen of fietsen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Bepaal samen met de schipper de route en ontdek nieuwe natuurgebieden en gezellige havensteden vanaf het water. Een unieke ontspannen ervaring die uw horizon zal verruimen.

Bekijk onze video en kom alvast in de stemming.

Ruime keuze voor weekendje weg

U heeft bij NAUPAR een ruime keuze uit traditionele zeilschepen:

- Van de kleinste tjalken tot de grootste barkentijn
- Van sportieve klippers tot luxe windjammers
- Voor groepen vanaf 12 personen
- 16 vertrekhavens aan het IJsselmeer en de Waddenzee

Ieder zeilschip beschikt over een ruim dek, een gezellig dagverblijf, goed uitgeruste keuken en comfortabele hutten. U heeft geen zeilervaring nodig en huurt een schip inclusief bemanning. De perfecte accommodatie voor een ontspannen weekendje weg met uw groep!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een weekendje weg

Bekijk alle

Meer informatie over een weekendje weg

Weekendje weg met een groep

Meer dan alleen een accommodatie

Tijdens uw weekendje weg met een groep bieden de zeilschepen bij NAUPAR  meer dan een accommodatie. Stap samen met uw groep aan boord in een door u gewenste haven en bepaal in overleg met de schipper waar de reis naar toe gaat. Laat u meevoeren door de wind, maak een ankerstop op het IJsselmeer en ga lekker zwemmen of kies er voor om diverse havenstadjes te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Lemmer, Kampen, Stavoren, Volendam, Enkhuizen, Marken, Hoorn of zelfs aan Amsterdam. Ook een optie: huur een fiets op Texel of Terschelling of ga droogvallen en zeehonden spotten op het Wad.

Eten op het water

Tijdens uw weekendje weg met een groep kunt u er voor kiezen om zelf uw maaltijden te bereiden in de goed uitgeruste keuken. Samen met de groep koken; dát maakt uw weekend helemaal af. Liever iets meer luxe? Verwen uzelf - en de groep! - met de uitgebreide cateringmogelijkheden van NAUPAR.

Voordelig weekendje weg met het Voordeel arrangement

Maakt het u niet uit vanaf welke haven u vertrekt of met welk schip u gaat zeilen tijdens uw weekendje weg met een groep? Kies dan voor het Voordeel arrangement en laat u verrassen! Bijkomend pluspunt: het Voordeel arrangement is – de naam zegt het al – zeer voordelig!

Vraag vandaag nog een offerte aan

Bent u al overtuigd? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor uw weekendje weg met een groep! De enthousiaste medewerkers van NAUPAR helpen u graag met het samenstellen van een unieke vaartocht. Een vaartocht met maar één doel: plezier! En één waarover de hele groep nog lang zal napraten...

Daarom een weekendje weg met NAUPAR

NAUPAR heeft al ruim 40 jaar ervaring met het organiseren van unieke weekendjes weg aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 12 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • bieden de tochten voor ieder wat wils; van actief meehelpen, het leren van zeemansknopen, ankeren en zwemmen tot lekker genieten en chillen op het dek
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert de groep graag de kneepjes van het zeilen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk weekendje weg waar u nog lang over napraat