Weekendje weg met een groep?

Stap aan boord van een van de schepen van NAUPAR en beleef een uniek weekendje weg met uw familie, vrienden of collega's. Een vaartocht houdt zoveel meer in dan alleen maar zeilen. Natuur, cultuur, gezelligheid, spelletjes, samen koken, een BBQ, winkelen, wandelen of fietsen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Bepaal samen met de schipper de route en ontdek nieuwe natuurgebieden en gezellige havensteden vanaf het water. Een unieke ontspannen ervaring die uw horizon zal verruimen.

Bekijk onze video en kom alvast in de stemming.

Ruime keuze voor weekendje weg

U heeft bij NAUPAR een ruime keuze uit traditionele zeilschepen:

- Van de kleinste tjalken tot de grootste barkentijn
- Van sportieve klippers tot luxe windjammers
- Voor groepen vanaf 12 personen
- 16 vertrekhavens aan het IJsselmeer en de Waddenzee

Ieder zeilschip beschikt over een ruim dek, een gezellig dagverblijf, goed uitgeruste keuken en comfortabele hutten. U heeft geen zeilervaring nodig en huurt een schip inclusief bemanning. De perfecte accommodatie voor een ontspannen weekendje weg met uw groep!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een weekendje weg

Bekijk alle

Weekendje weg met een groep

Meer dan alleen een accommodatie

Tijdens uw weekendje weg met een groep dienen de zeilschepen van NAUPAR als meer dan alleen een accommodatie. Stap samen met uw groep aan boord in een door u gewenste haven en bepaal in overleg met de schipper waar de reis naar toe gaat. Laat u meevoeren door de wind, maak een ankerstop op het IJsselmeer en ga lekker zwemmen of kies er voor om diverse havenstadjes te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Lemmer, Kampen, Stavoren, Volendam, Enkhuizen, Marken, Hoorn of zelfs aan Amsterdam. Ook een optie: huur een fiets op Texel of Terschelling of ga zeehonden spotten op het Wad! 

Eten op het water

Tijdens uw weekendje weg met een groep kunt u er voor kiezen om zelf uw maaltijden te bereiden in de goed uitgeruste keuken. Samen met de groep koken; dát maakt uw weekend helemaal af. Liever iets meer luxe? Verwen uzelf - en de groep! - met de uitgebreide cateringmogelijkheden van NAUPAR.

Voordelig weekendje weg met het Voordeel arrangement

Maakt het u niet uit vanaf welke haven u vertrekt of met welk schip u gaat zeilen tijdens uw weekendje weg met een groep? Kies dan voor het Voordeel arrangement en laat u verrassen! Bijkomend pluspunt: het Voordeel arrangement is – de naam zegt het al – zeer voordelig!

Vraag vandaag nog een offerte aan

Bent u al overtuigd? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor uw weekendje weg met een groep! De enthousiaste medewerkers van NAUPAR helpen u graag met het samenstellen van een unieke vaartocht. Een vaartocht met maar één doel: plezier! En één waarover de hele groep nog lang zal napraten...

Over NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van vakanties op het water in Nederland. Wij bieden:

  • Een ruime keuze aan traditionele zeilschepen
  • Met en zonder schipper
  • 16 verschillende vertrekhavens

Gerelateerde pagina's

Weekendje weg I Weekendje weg Amsterdam I Weekendje weg Enkhuizen I Weekendje weg Hoorn I Weekendje weg met pasen I Weekendje weg Muiden I Weekendje weg Terschelling I Weekendje weg Texel I Weekend zeilen Holland I Weekend zeilen op het IJsselmeer I Vriendenweekend I Weekend boot huren I Zeilweekend