Een weekendje weg met een groep?

Bijvoorbeeld met vrienden, familie of (sport)vereniging? NAUPAR organiseert unieke weekendjes weg voor groepen, volledig naar wens. Stap aan boord in een voor u geschikte haven en bepaal samen met de schipper uw route. Laat u zich inspireren door onze video's.

Onvergetelijk weekendje weg

Een avontuur dat u niet gauw zal vergeten: een uniek weekendje weg met een groep! Ieder zeilschip beschikt over comfortabele hutten, een gezellig dagverblijf en een ruime keuken aan boord. De perfecte accommodatie voor een ontspannen weekendje weg met uw groep!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een weekendje weg

Bekijk alle

Weekendje weg met een groep

Meer dan alleen een accommodatie

Tijdens uw weekendje weg met een groep dienen de zeilschepen van NAUPAR als meer dan alleen een accommodatie. Stap samen met uw groep aan boord in een door u gewenste haven en bepaal in overleg met de schipper waar de reis naar toe gaat. Laat u meevoeren door de wind of kies er voor om diverse havenstadjes te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Volendam, Enkhuizen, Marken, Hoorn of zelfs aan Amsterdam. Ook een optie: huur een fiets op Terschelling of ga zeehonden spotten op het Wad! 

Eten op het water

Tijdens uw weekendje weg met een groep kunt u er voor kiezen om zelf uw maaltijden te bereiden in de kombuis. Samen met de groep koken; dát maakt uw weekend helemaal af. Liever iets meer luxe? Verwen uzelf - en de groep! - dan met de uitgebreide cateringmogelijkheden van NAUPAR.

Voordelig weekendje weg met het Voordeel arrangement

Maakt het u niet uit vanaf welke haven u vertrekt of met welk schip u gaat zeilen tijdens uw weekendje weg met een groep? Kies dan voor het Voordeel arrangement en laat u verrassen! Bijkomend pluspunt: het Voordeel arrangement is – de naam zegt het al – zeer voordelig!

Vraag vandaag nog een offerte aan

Bent u al overtuigd? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor uw weekendje weg met een groep! De enthousiaste medewerkers van NAUPAR helpen u graag met het samenstellen van een unieke vaartocht. Een vaartocht met maar één doel: plezier! En één waarover de hele groep nog lang zal napraten...

Gerelateerde pagina's

Weekendje weg
Weekendje weg Amsterdam
Weekendje weg Enkhuizen
Weekendje weg Hoorn
Weekendje weg met pasen
Weekendje weg Muiden
Weekendje weg Terschelling
Weekendje weg Texel
Weekend zeilen Holland
Weekend zeilen op het IJsselmeer
Vriendenweekend
Weekend boot huren
Zeilweekend