Weekendje weg met een groep?

Stap aan boord van een van de schepen van NAUPAR en beleef een uniek weekendje weg met uw familie, vrienden of collega's. Een vaartocht houdt zoveel meer in dan alleen maar zeilen. Natuur, cultuur, gezelligheid, spelletjes, samen koken, een BBQ, winkelen, wandelen of fietsen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Bepaal samen met de schipper de route en ontdek nieuwe natuurgebieden en gezellige havensteden vanaf het water. Een unieke ontspannen ervaring die uw horizon zal verruimen.

Ruime keuze voor weekendje weg

U heeft bij NAUPAR een ruime keuze uit traditionele zeilschepen:

- Van de kleinste tjalken tot de grootste barkentijn
- Van sportieve klippers tot luxe windjammers
- Voor groepen vanaf 12 personen
- 16 vertrekhavens aan het IJsselmeer en de Waddenzee

Ieder zeilschip beschikt over een ruim dek, een gezellig dagverblijf, goed uitgeruste keuken en comfortabele hutten. U heeft geen zeilervaring nodig en huurt een schip inclusief bemanning. De perfecte accommodatie voor een ontspannen weekendje weg met uw groep!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een weekendje weg

Bekijk alle

Meer informatie over een weekendje weg

Weekendje weg met een groep

Stap voor een weekendje weg samen met uw groep aan boord van een traditioneel zeilschip en bepaal samen met de schipper waar de reis naar toe gaat.

Laat u meevoeren door de wind, maak een ankerstop op het IJsselmeer of kies er voor om een gezellige havenstad zoals Lemmer, Kampen, Stavoren, Volendam, Enkhuizen, Marken, Hoorn te bezoeken. Ander optie is koers zetten naar een Waddeneiland en daar een fiets huren. Of u gaat lekker droogvallen en zeehonden spotten op het Wad.

Waar u ook voor kiest, de zeilschepen bij NAUPAR bieden u meer dan een accommodatie: het is een belevenis die u niet gauw vergeet.

Een accommodatie die alles heeft

Een ruim dek, sfeervolle salon, goed uitgeruste keuken en comfortabele hutten. Een traditioneel zeilschip heeft het allemaal. Daarnaasst hoeft u niet eens op zoek naar een leuke activiteit. Als u het leuk vindt kunt u de bemanning helpen bij het zeilen. De bemanning vindt de "extra handjes" fijn en leert u graag hoe alles werkt op een schip. Zo komt u niet alleen terug met een gave ervaring, maar óók met veel nieuwe kennis.

Verschillende vaargebieden

De schepen van NAUPAR varen over het IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee en de Friese meren. Langs deze vaargebieden liggen de leukste havenplaatsen, die jullie tijdens een weekendje weg kunnen bezoeken.

Liever een weekendje offline en de natuur in? Ook dat is mogelijk met een authentiek zeilschip. Door de geringe diepgang komt u met de schepen op plaatsen waar u normaal niet kunt komen. Zo kunt u bijvoorbeeld aanleggen bij een onbewoond eilandje in Friesland of de IJsseldelta. Hoe uniek is dat?

Zelf koken of catering

Samen met de groep koken maakt uw weekend helemaal af. De schepen hebben een goed uitgeruste keuken voor grote groepen en een gezellige salon waar u gezamelijk kunt eten. 

Liever iets meer luxe? Verwen uzelf - en de groep! - met de uitgebreide cateringmogelijkheden van NAUPAR.

Geen zeilervaring nodig

U huurt het schip inclusief schipper en bemanning en als u het leuk vindt om mee te helpen, leren ze u graag alle kneepjes van het zeilen. 

Ruime keuze vertrekhavens

U kunt kiezen uit 16 verschillende havens rondom het IJsselmeer en de Waddenzee. Zo kunt u bijvoorbeeld opstappen in Enkhuizen, Lemmer, Lelystad, Kampen of Harlingen, om maar een paar favoriete opstaphavens te noemen. Met zo veel keuze hoeft u in ieder geval nooit ver te rijden!

Vraag vandaag nog een offerte aan

Bent u al overtuigd? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor uw weekendje weg met een groep! De enthousiaste medewerkers van NAUPAR helpen u graag met het samenstellen van een unieke vaartocht. Een vaartocht met maar één doel: plezier! En één waarover de hele groep nog lang zal napraten...

Daarom een weekendje weg met NAUPAR

NAUPAR heeft al ruim 40 jaar ervaring met het organiseren van unieke weekendjes weg aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • bieden de tochten voor ieder wat wils; van actief meehelpen, het leren van zeemansknopen, ankeren en zwemmen tot lekker genieten en chillen op het dek
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert de groep graag de kneepjes van het zeilen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk weekendje weg waar u nog lang over napraat