Natuurspektakel

Een weekend lang zeilen op de prachtige Waddenzee? NAUPAR maakt het mogelijk. Stap samen met uw vrienden, familie of collega’s aan boord en zet koers richting de Waddeneilanden. Een unieke vaartocht wordt het zeker: dit natuurspektakel werd in 2009 opgenomen op de Werelderfgoedlijst! Laat u zich inspireren door deze video.

Bezoek Texel of Terschelling

Zeehonden, stranden en prachtige natuur; dát gaat u zien tijdens uw weekend zeilen op de Waddenzee. Tip: bezoek tijdens het weekend tenminste een van de eilanden, bijvoorbeeld Texel of Terschelling. Huur daar een fiets, slenter door de gezellige straatjes of waai een middagje uit op het strand. Na een drukke dag zal u aan boord van het schip vast en zeker genieten van uw welverdiende nachtrust.Image 2

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Weekend zeilen op de Waddenzee

De Waddenzee

In en rondom de Waddenzee vindt u een prachtige natuur en vele unieke diersoorten. Dit was een van de redenen dat Unesco in 2009 besloot het natuurgebied op te nemen in de Werelderfgoedlijst. Tijdens uw weekend zeilen op de Waddenzee gaat u ongetwijfeld genieten van de schitterende natuur, maar ook van de wind in uw haren en de geur van de zilte zeelucht. Pure ontspanning! Het wordt vast een weekend om nooit te vergeten.

Weekend zeilen op de Waddenzee: wat gaan we doen?

Tijdens uw weekend op de Waddenzee kunt u verschillende activiteiten ondernemen. Veel mensen kiezen ervoor om de eilanden te bezoeken. Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog zijn stuk voor stuk prachtige eilanden die u hoe dan ook ooit eens gezien moet hebben. De Waddenzee staat ook bekend om haar vele zeehonden. Met een beetje mazzel kan het schip tijdens uw vaartocht droogvallen op het wad. Grote kans dat u hiervandaan zeehonden ziet!

Zeilen met NAUPAR

Een weekend zeilen op de Waddenzee met NAUPAR staat gelijk aan een weekendje totale ontspanning. U bevindt zich twee volle dagen op het water, rustgevend ver van de dagelijkse omgeving. Sowieso heeft u überhaupt geen tijd om over uw werk of het huishouden na te denken; een weekend op de wadden houdt u flink bezig! Helpen met zeilen of koken, spelletjes spelen in de salon, een drankje aan dek en de omgeving verkennen aan wal. Kortom: een heerlijk weekendje weg.

Zeilschepen

Of u nu met een groot of klein gezelschap een weekend wilt gaan zeilen op de Waddenzee; NAUPAR heeft voor ieder gezelschap een passend schip. Modern of juist klassiek, luxe of ‘back to basic’; de keuze is aan u! Welk schip u ook kiest, u vindt aan boord alle ingrediënten voor een onvergetelijke vaartocht over de Waddenzee.

Gerelateerde pagina's

Weekendje weg
Weekendje weg Amsterdam
Weekendje weg Enkhuizen
Weekendje weg Hoorn
Weekendje weg met een groep
Weekendje weg met pasen
Weekendje weg Muiden
Weekendje weg Terschelling
Weekendje weg Texel
Weekend zeilen Holland
Weekend zeilen op het IJsselmeer
Vriendenweekend
Weekend boot huren
Zeilweekend