Weekendje Amsterdam

Een weekendje weg met vrienden, familie, collega’s en/of relaties? Een betere locatie dan ons mooie Amsterdam is er bijna niet!

Stap aan boord van een comfortabele boot of authentiek zeilschip en ervaar deze bruisende stad vanaf de grachten of vanaf het IJ.

Gezellig Amsterdam

Gezellige cafés, sfeervolle pleinen, mooie grachten en karakteristieke bruggetjes: Amsterdam straalt een en al gezelligheid uit! Het is daarom dan ook niet gek dat deze stad zoveel bezoekers trekt.

Wilt u Amsterdam eens op een unieke manier ontdekken? Kies dan voor een vaartocht van NAUPAR en maak er een onvergetelijke dag van!

Populaire schepen met opstaphaven Amsterdam

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een weekendje weg in Amsterdam

Bekijk alle

Meer informatie over een weekendje weg

Weekendje weg naar Amsterdam

Alles is mogelijk

Wilt u lekker een weekendje weg in Amsterdam? Ga dan varen op een van de prachtige authentieke zeilschepen van NAUPAR en leg aan in de haven van deze fantastische stad. Of vertrek vanuit Amsterdam naar de mooie stadjes rondom het IJsselmeer of maak een ontspannen vaartocht over het IJ. U kunt er ook voor kiezen om aan boord van een salonboot of sloep dwars door Amsterdam te varen. Volop mogelijkheden bij NAUPAR.

Hotelboot

Wilt u met de familie, een groep vrienden of uw collega’s en/of zakenrelaties een weekendje weg naar Amsterdam? Dan is een sfeervol schip van NAUPAR absoluut de ideale groepsaccommodatie! U heeft namelijk vervoer, vermaak en verblijf in één. Kies voor een zeiltocht over het IJ of ga zeilen op het IJsselmeer om vervolgens aan te leggen in Amsterdam. Dan is er genoeg tijd om de binnenstad te verkennen. De groep zal zich vast – eventueel tot ’s avonds laat – goed vermaken. Terug aan boord wordt er meestal nog een laatste drankje aan dek genomen, waarna het tijd is voor uw welverdiende nachtrust in een van de hutten!

Ideale accommodatie voor een weekendje Amsterdam

U kunt de zeilschepen van NAUPAR ook huren en gebruiken als hotelboot tijdens uw weekendje weg in Amsterdam. Stelt u zich voor: na een gezellige drukke dag in de stad, trekt u zich samen met uw gezelschap terug op het schip om te genieten van het mooie uitzicht over het water. Ontspan met een drankje aan dek of speel een spelletje in het gezellige dagverblijf. Vervolgens overnacht u aan boord in een comfortabele hut.

Grachtentocht Amsterdam

Voor een unieke vaartocht door de grachten van Amsterdam, kunt u bij NAUPAR ook een luxe salonboot of stoere sloep huren. Proef de sfeer van de mooie binnenstad en ontdek de bijzondere grachtenpanden, de romantische bruggetjes en de bekende gevels. Leg aan bij een van de vele gezellige cafés of geniet van een maaltijd in een goed restaurant. Of laat de smakelijkste gerechten aan boord serveren! Met NAUPAR beleeft u gegarandeerd een ontspannen weekend weg in Amsterdam.

Over NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van vakanties op het water in Nederland. Wij bieden:

  • Een ruime keuze aan traditionele zeilschepen
  • Met en zonder schipper
  • 16 verschillende vertrekhavens