Een weekend in Texel

Texel: een zeer geliefd eiland, met name voor vakantiegangers. Het water en de uitgestrekte weilanden zorgen voor een prachtige, afwisselende omgeving. Een eiland waarop genoeg te beleven is voor zowel jong als oud; dé ideale plek om even heerlijk uit te waaien!

Samen varen naar Texel

Stap samen met uw gezelschap aan boord van één van de authentieke zeilschepen van NAUPAR en zet koers richting Texel. Wadlopen, zeehonden spoten of het eiland per fiets verkennen; er zijn mogelijkheden zat. Op Texel beleeft u gegarandeerd een heerlijk weekendje weg!

Weekendje weg naar Texel

Uw eigen schip in plaats van een veerboot!

Zeg de veerboot vaarwel en huur uw eigen zeilschip bij NAUPAR, zodat u zelf kunt overvaren naar uw weekendje Texel! Is dat niet veel leuker? Bovendien hoeft u geen accommodatie meer te zoeken, want het schip is uw verblijf, vervoer én groepsaccommodatie in één. Makkelijker kan haast niet!

Onbezorgd genieten

U heeft geen zeilervaring nodig. Voor een weekendje Texel, huurt u bij NAUPAR uw eigen zeilschip mét schipper en bemanning. Bepaal samen met uw gezelschap de planning en geniet van een heerlijk weekendje weg! Uw zeilschip is een uniek verblijf in Texel: ’s avonds drinkt u aan dek nog een lekkere borrel en ’s ochtends ontbijt u met een adembenemend uitzicht over de zee.

Varende groepsaccommodatie

Al vanaf 12 personen kunt u bij NAUPAR een zeilschip huren tegen een betaalbare prijs. De vaartocht naar Texel wordt volledig aangepast naar uw wensen en schema. Zo kunt u bijvoorbeeld vertrekken vanuit Enkhuizen, Den Oever of Harlingen. In overleg met de schipper bepaalt u zelf de route en eindbestemming.

Luxe op het water tijdens uw weekendje Texel

De schepen van NAUPAR zijn van alle gemakken voorzien, zo bent u gegarandeerd van een geweldig weekendje weg naar Texel. Aan boord van het zeilschip vindt u dezelfde luxe als in een vakantiehuis. Maar dan nóg leuker: op het water! Een comfortabel dagverblijf, ruime scheepskombuis en een groot dek waar u spelletjes kunt spelen. Na een dag genieten kunt u de comfortabele hutten opzoeken en genieten van een welverdiende nachtrust.

Zin in een weekendje Texel?

Misschien is het speciale weekend weg naar de Wadden arrangement iets voor u. Met dit arrangement combineert u een zeiltocht met een bezoek aan het eiland Texel en kunt u zelf ervaren hoe bijzonder dit eiland is. 

Gerelateerde pagina's

Weekendje weg I Weekendje weg Amsterdam l Weekendje weg Enkhuizen l Weekendje weg Hoorn l Weekendje weg met een groep l Weekendje weg met pasen l Weekendje weg Muiden l Weekendje weg Terschelling l Weekend zeilen Holland l Weekend zeilen op het IJsselmeer l Vriendenweekend l Weekend boot huren l Zeilweekend