Een weekendje weg naar Texel

Texel is het grootste waddeneiland en u vaart er al in een dagtocht heen. De vaartocht over het Wad is al bijzonder en als de timing en het weer het toe laat kunt u onderweg ook nog droogvallen bij een zandbank.

Maar ook het eiland is met zijn typische Texelse tuunwallen, schapenboeten en uitgestrekte weilanden in de omgeving van de haven bij Oudeschild dé ideale bestemming om even uit te waaien. Op dit waddeneiland valt genoeg te beleven voor jong en oud.

Vaar tijdens uw weekendje weg naar Texel

Stap samen met uw gezelschap aan boord van één van de authentieke zeilschepen van NAUPAR en zet koers richting Texel.

Deze bijzondere bestemming:
- is het grootste Waddeneiland en heeft de meeste zonuren
- biedt 30 km strand en 140 km aan fietspaden
- heeft een vuurtoren waar u aan 3 kanten op zee uitkijkt
Op Texel beleeft u gegarandeerd een heerlijk weekendje weg!

Weekendje weg naar Texel

Uw eigen schip in plaats van een veerboot!

Zeg de veerboot vaarwel en huur uw eigen zeilschip bij NAUPAR, zodat u zelf kunt overvaren naar uw weekendje Texel! Is dat niet veel leuker? Bovendien hoeft u geen accommodatie meer te zoeken, want het schip is uw verblijf, vervoer én groepsaccommodatie in één. Makkelijker kan haast niet!

Onbezorgd genieten

U heeft geen zeilervaring nodig. Voor een weekendje Texel, huurt u bij NAUPAR uw eigen zeilschip mét schipper en bemanning. Bepaal samen met uw gezelschap de planning en geniet van een heerlijk weekendje weg! Uw zeilschip is een uniek verblijf in Texel: ’s avonds drinkt u aan dek nog een lekkere borrel en ’s ochtends ontbijt u met een adembenemend uitzicht over de zee.

Varende groepsaccommodatie

Al vanaf 12 personen kunt u bij NAUPAR een zeilschip huren tegen een betaalbare prijs. De vaartocht naar Texel wordt volledig aangepast naar uw wensen en schema. Zo kunt u bijvoorbeeld vertrekken vanuit Enkhuizen, Den Oever of Harlingen. In overleg met de schipper bepaalt u zelf de route en eindbestemming.

Luxe op het water tijdens uw weekendje Texel

De schepen van NAUPAR zijn van alle gemakken voorzien, zo bent u gegarandeerd van een geweldig weekendje weg naar Texel. Aan boord van het zeilschip vindt u dezelfde luxe als in een vakantiehuis. Maar dan nóg leuker: op het water! Een comfortabel dagverblijf, ruime scheepskombuis en een groot dek waar u spelletjes kunt spelen. Na een dag genieten kunt u de comfortabele hutten opzoeken en genieten van een welverdiende nachtrust.

Zin in een weekendje Texel?

Misschien is het speciale weekend weg naar de Wadden arrangement iets voor u. Met dit arrangement combineert u een zeiltocht met een bezoek aan het eiland Texel en kunt u zelf ervaren hoe bijzonder dit eiland is. 

Over NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van vakanties op het water in Nederland. Wij bieden:

  • Een ruime keuze aan traditionele zeilschepen
  • Met en zonder schipper
  • 16 verschillende vertrekhavens

Gerelateerde pagina's

Weekendje weg I Weekendje weg Amsterdam l Weekendje weg Enkhuizen l Weekendje weg Hoorn l Weekendje weg met een groep l Weekendje weg met pasen l Weekendje weg Muiden l Weekendje weg Terschelling l Weekend zeilen Holland l Weekend zeilen op het IJsselmeer l Vriendenweekend l Weekend boot huren l Zeilweekend