Een weekend zeilen

Een weekend het water op? NAUPAR heeft al 40 jaar ervaring met het organiseren van spectaculaire en onvergetelijke zeilweekenden. Trommel uw vrienden, familie en/of collega’s op en geniet met z’n allen van een bijzonder weekend op het IJsselmeer, de Waddenzee óf vaar richting het bruisende Amsterdam.

Zeilweekend naar wens

Het zeilweekend van NAUPAR kunt u helemaal zelf invullen. Van de op- en afstaphaven tot aan de catering; u mag alles bepalen. Kies er bijvoorbeeld voor om de catering door NAUPAR te laten verzorgen of neem uw eigen boodschappen mee. Stap aan boord in een voor u nabij gelegen haven en eindig de tocht in een sfeervolle stad rondom het IJsselmeer. Of keer gewoon weer terug in de opstaphaven. Alles kan u overleggen met de schipper.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een weekendje weg

Bekijk alle

Meer informatie over een weekendje weg

Zeilweekend

Weekend op het water

Een zeilweekend aan boord van één van onze schepen staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Even weg van de dagelijkse sleur, het werk en de alsmaar groter wordende stapel afwas; op het schip kunt u puur genieten. Niet alleen van uw gezelschap en van de prachtige vergezichten, maar ook zeker van de vele mogelijkheden aan boord. Hijs de zeilen, sta achter het roer en stippel samen met de schipper een mooie route uit... Om uw zeilweekend volop te benutten, kiest u voor de early check-in en stapt u vrijdagavond al aan boord!

Zeilweekend: kies uw haven en vaargebied

Waar u tijdens het zeilweekend aan boord stapt, is geheel aan u. NAUPAR beschikt over 16 verschillende afvaarthavens, verspreid rondom het IJsselmeer en de Waddenzee. Zo heeft u genoeg keuze om een voor u nabij gelegen haven te vinden. U kunt er voor kiezen om het weekend in dezelfde haven te laten eindigen als waar u begonnen bent. Maar ook een andere haven kiezen – waar u bijvoorbeeld nog een dagje blijft hangen om vervolgens de trein te pakken – is een optie. Ook het vaargebied ligt in uw handen; wordt het het zoete IJsselmeer, de prachtige Waddenzee of zet u koers richting het altijd bruisende Amsterdam?

Schepen van NAUPAR

Dankzij de grote vloot van NAUPAR, vindt u altijd een schip dat bij u en uw gezelschap past. Hoe groot of hoe klein uw groep tijdens het zeilweekend ook is; NAUPAR heeft een passend schip voor u. Van een stoere tjalk en een luxe klipper, tot een enorme bark of barkentijn; het is maar net wat uw wensen zijn. De medewerkers van NAUPAR staan altijd voor u klaar om u hierin te adviseren.

Catering

Tijdens een zeilweekend op het IJsselmeer, de Waddenzee of op de wateren van Amsterdam moet natuurlijk gegeten worden. Ook wat betreft cateringmogelijkheden biedt NAUPAR veel keuze. Zo kunt u er onder andere voor kiezen om zelf uw boodschappen mee aan boord te nemen, of kiezen uit een van de vele catering mogelijkheden. Zo heeft u voor het hele weekend eten aan boord, zonder dat u deze zelf heeft moeten halen. Dat scheelt flink wat sjouwwerk! Wilt u uw gezelschap eens goed verwennen? Neem dan een chef-kok mee aan boord, die gedurende het hele weekend de lekkerste gerechten voor u klaarmaakt.

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Bent u al overtuigt? Vraag dan vandaag nog een offerte aan! De enthousiaste medewerkers van NAUPAR helpen u graag met het samenstellen van een mooie, unieke en onvergetelijke vaartocht. Een vaartocht waar iedereen van uw groep nog lang over napraten zal.