Vaartocht Pasen

Wilt u tijdens Pasen samen met vrienden en familie genieten van een weekendje rust en ontspanning? Ga dan het water op met NAUPAR!

Huur uw eigen zeilschip inclusief bemanning en ontdek de allermooiste plekjes van Nederland. Laat u zich inspireren door onze video's.

Tijdens Pasen op een schip

De vele schepen uit de vloot van NAUPAR variëren in luxe en grootte. Hoe dan ook: bij ons bent u verzekerd van een groepsaccommodatie die bij u past.

Bekijk ons Voordeelarrangement of vraag een offerte op maat aan. Wij helpen u graag met het organiseren van een geslaagd weekendje weg tijdens Pasen!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een weekendje weg

Bekijk alle

Meer informatie over een weekendje weg

Weekendje weg met pasen

Weet u nog niet precies met hoeveel mensen u op pad gaat of maakt de afvaarthaven u niet uit? Dan heeft NAUPAR een zeer geschikt arrangement speciaal voor u. Hierbij hoeft u het exacte aantal personen nog niet direct door te geven. Het enige dat vast staat: een heerlijk lang weekend puur genieten op het water!

Unieke groepsaccommodatie voor Pasen

De zeilschepen bij NAUPAR verschillen allemaal in stijl en luxe. Gaat u voor een ruime kamer met een eigen douche en toilet of toch wat meer ‘basic’, waarbij u een toilet en douche deelt? Hoe dan ook: de schepen zijn stuk voor stuk een geschikte, varende groepsaccommodatie. En misschien wordt u wel verrast met een gezellige bar, een mooie salon of zelfs een openhaard aan boord!

Voordeelarrangementen: voor iedere gelegenheid

Wilt u ook genieten van een voordelig weekendje weg, maar komt het tijdens Pasen niet uit? Met NAUPAR maakt u van ieder weekend een bijzonder weekend. Hoe? Met de aantrekkelijke Voordeelarrangementen! Dit arrangement is bijzonder geschikt voor gezelschappen die nog niet precies weten hoeveel mensen er meegaan en/of voor groepen die geen voorkeur voor een afvaarthaven hebben. U kiest – voor een vaste prijs per persoon – simpelweg uit een Budget- of Comfortarrangement en twee weken voor afvaart geven wij u de naam van het schip en de afvaarthaven door.

Daarom een weekendje weg met NAUPAR

NAUPAR heeft al ruim 40 jaar ervaring met het organiseren van unieke weekendjes weg aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 12 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • bieden de tochten voor ieder wat wils; van actief meehelpen, het leren van zeemansknopen, ankeren en zwemmen tot lekker genieten en chillen op het dek
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert de groep graag de kneepjes van het zeilen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk weekendje weg waar u nog lang over napraat