Een weekendje het water op?

Huur dan een boot en maak u klaar voor een weekend pure ontspanning! Op het water bent u namelijk even helemaal weg van de dagelijkse sleur en verplichtingen. Kom heerlijk tot rust, klets bij met uw gezelschap en geniet van het water, het schip en het zonnetje op uw gezicht. Laat u inspireren door onze video's.

Verzin uw eigen route

Wanneer u besluit om gedurende een weekend lang een boot te huren, kunt u wellicht ook alvast nadenken over de route en eventuele activiteiten die u wilt ondernemen. Want gaat u nou voor het IJsselmeer of toch voor de Waddenzee? En wilt u een van de vele havenstadjes bezoeken of blijft u liever aan boord? De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een weekendje weg

Bekijk alle

Top 3 vaargebieden

Meer informatie over een weekendje weg

Een weekend een boot huren

Een weekend een boot huren

Een weekend een boot huren is zeker een goed plan wanneer u er eventjes helemaal tussen uit wilt. Geen dagelijkse taken en verplichtingen meer, maar ‘gewoon’ even tijd voor uzelf! Of u nu samen met uw familie, vrienden of collega’s aan boord stapt; met de wind in uw haren en de zon op uw gezicht, belooft dit hoe dan ook een weekend voor in de boeken te worden.

Activiteiten ten overvloede

Wanneer u een weekend lang een boot huurt, kunt u verschillende activiteiten ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld één van de gezellige havensteden rondom het IJsselmeer en maak een mooie wandeling of verken de stad per fiets. Ook een optie: droogvallen op de Waddenzee! Nadat het schip is drooggevallen, wandelt u over de bodem van de Waddenzee… Absoluut een ervaring die u niet snel meer zal vergeten. Of zet u liever koers naar het bruisende en áltijd gezellige Amsterdam?

Eten en drinken

De boten die u bij NAUPAR voor een weekend kunt huren, beschikken allemaal over een van alle gemakken voorziene kombuis. Hierin kunt u zelf de lekkerste maaltijden bereiden. Het is echter ook mogelijk om een chef mee aan boord te nemen en hem/haar zich om het eten te laten bekommeren.

Welke boot kunt u huren voor een weekend?

Bij NAUPAR vindt u verschillende meerdaagse boten. Denk bijvoorbeeld aan de Soeverein, Antoinette en Summertime. Al deze boten zijn stuk voor stuk geschikt voor uw weekendje op het water. Ook heeft u ruime keuze wat betreft de op- en afstaphavens. Van Amsterdam, Den Oever en Harlingen tot Lelystad, Enkhuizen en Volendam; het is maar net welke haven voor u het beste uitkomt.