Weekendje Muiden

Een weekendje weg naar Muiden? Dat kan bij NAUPAR!

Stap samen met uw gezelschap aan boord van een authentiek zeilschip en zet koers naar deze sfeervolle stad. Bijzondere tuinen en prachtige kastelen; Muiden heeft van alles te bieden!

Muiden ontdekken per schip

Muiden ontdekken is één, Muiden ontdekken terwijl u een comfortabel zeilschip als uitvalsbasis heeft, is iets heel anders! Na een dag rondslenteren door Muiden, kunt u zich heerlijk terugtrekken aan boord van uw schip.

Een drankje aan dek of een spelletje in het dagverblijf; aan boord van onze schepen komt u niets te kort!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een weekendje weg

Bekijk alle

Weekendje weg naar Muiden

Volop mogelijkheden

U wilt een weekend weg naar het gezellige Muiden? Dat kan! Of het nu gaat om een schooluitje of om zomaar een weekendje weg met uw vrienden en/of familie; bij NAUPAR vindt u gegarandeerd een geschikt zeilschip voor uw weekendje Muiden. Kies uit ons ruime aanbod authentieke zeilschepen en geniet binnenkort van een ontspannen zeiltocht met leuke activiteiten en gezellige uitstapjes!

Muiden: een prachtige stad

Tijdens uw weekendje Muiden zal het u niet ontgaan: Muiden is een prachtige stad! Wandel samen met uw gezelschap door het mooie historische centrum, neem plaats op de gezellige terrasjes en slenter door de winkelstraten. Andere aanraders zijn het Muizenfort en het middeleeuwse Muiderslot; beide moet u zeker hebben gezien tijdens uw bezoek aan Muiden!

Ideale groepsaccommodatie

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor uw weekend weg in Muiden? Dan is een zeilschip van NAUPAR een goede keuze. Met comfortabele hutten en voldoende douches en toiletten aan boord beschikt u zowaar over uw eigen ‘hotel’. Maar dan op een wel heel unieke locatie! Het schip is sfeervol gelegen in de pittoreske haven van Muiden; tussen de andere schepen van de authentieke ‘bruine vloot’. Vanaf dit centrale punt kunt u Muiden op uw gemak verkennen.

Catering

Kiest u er tijdens uw weekendje Muiden voor om samen met uw gezelschap te koken in de scheepskombuis of wilt u uzelf trakteren op de uitgebreide cateringservice van NAUPAR? Wordt het een barbecue, diverse smakelijke hapjes, tapas of buffetten? Ook een uitgebreid driegangen diner behoort tot de mogelijkheden. U mag het zeggen!

Overnachten in Muiden

Na een dag zeilen en/of een dag in Muiden zelf, is niets fijner dan een comfortabel bed. Deze vindt u in de hutten aan boord van het zeilschip. Het deinen van het schip zorgt zeker voor een goede nachtrust, waardoor u de volgende ochtend helemaal fit ontwaakt voor nóg een zeildag of een interessante excursie.

Over NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van vakanties op het water in Nederland. Wij bieden:

  • Een ruime keuze aan traditionele zeilschepen
  • Met en zonder schipper
  • 16 verschillende vertrekhavens

Gerelateerde pagina's

Weekendje weg I Weekendje weg Amsterdam I Weekendje weg Enkhuizen I Weekendje weg Hoorn I Weekendje weg met een groep I Weekendje weg met pasen I Weekendje weg Terschelling I Weekendje weg Texel I Weekend zeilen Holland I Weekend zeilen op het IJsselmeer I Vriendenweekend I Weekend boot huren I Zeilweekend