Een verzorgd weekend

Een weekend zorgeloos genieten. Laat u in de watten leggen met onze cateringarrangementen speciaal voor een weekend weg aan boord van onze schepen. Kiest u voor ontbijt en lunch of wenst u ook avondeten of een barbecue? Geen zin om sjouwen met de dranken? Ook deze kunnen wij voor u verzorgen. Betaal een vaste prijs per persoon en u bent de hele vaartocht voorzien.

Bent u toe aan een beetje luxe?

Kies dan voor de Weekend Catering van NAUPAR inclusief professionele kok. Hij/zij zal alle gerechten voor u in de scheepskombuis bereiden. Houdt u zelf juist wel van een beetje kokerrelen en vindt u ook afwassen geen probleem? Ga dan voor onze kant en klaar-service: NAUPAR levert de gerechten kant en klaar aan boord en u hoeft deze alleen nog maar op te warmen en -dienen. Eetsmakelijk!

Weekend catering

Cateringarrangement op maat

Stel gemakkelijk uw eigen cateringarrangement samen voor uw weekend aan boord van de zeilschepen. De cateringarrangementen bestaan standaard uit ontbijt, lunch en tussendoor koffie, thee met wat lekkers.

  • Keuze tussen Standaard of Deluxe
  • Mogelijkheid tot uitbreiding met diner of barbecue
  • Zelf drank verzorgen of laten verzorgen

U kunt kiezen uit een standaard en een deluxe catering. Bij de deluxe catering zijn de gerechten luxer. De aangegeven prijs is per persoon per dag, met minimale afname van 2 dagen.

  • Standaard: € 25,94 (€ 27,50 Incl. BTW)
  • Deluxe: € 40,09 (€ 42,50 Incl. BTW)

Met of zonder kok

Het weekendcateringarrangement is op basis van zelfverzorging. U kunt ook kiezen voor een kok aan boord. Dan wordt alles voor u verzorgd.

  • Met kok/bediening per dag +€ 205,79 ( 249,01 Incl. BTW)