Eten en drinken


Zelfverzorging

Wanneer u een schip huurt, wilt u aan boord natuurlijk ook eten en drinken. Een voedzame en gezellige maaltijd met het hele gezelschap, een snackje tussendoor, een kop koffie of een drankje; het is veel fijner als jullie hiervoor niet steeds in een haven hoeven aan te leggen. Jullie kunnen zelf al je favoriete dranken, snacks en (ingrediënten voor) maaltijden voor de vaartocht inkopen. Zo heb je alles aan boord wat je wil en bovendien is samen koken een gezellige en leuke bezigheid. 

Zelf inkopen doen gezellig samen koken

Al onze schepen hebben een goed uitgeruste keuken, waarin u vaak zelf kunt koken. Over het algemeen is er een zes-pits gasfornuis, een koelkast, vriezer, oven en/of magnetron, een koffiezetapparaat en allerlei andere apparatuur. Uiteraard zijn er ook borden, pannen en bestek, allemaal genoeg voor grote gezelschappen. Bij de specificaties van uw schip staat precies wat er in de keuken aanwezig is.

Bezorgtip: Laat uw boodschappen thuisbezorgen voor vertrek, of zoek een supermarkt in de buurt van uw vertrekhaven en laat ze gelijk bij het schip bezorgen. Denk erom dat er ook geen toiletpapier, afwasmiddel, zeep en dergelijke aan boord is, tenzij u het basisservicepakket besteld heeft. 

Uitzondering: Op een paar dagtochtschepen kunt u niet zelf koken, bijvoorbeeld omdat er alleen een professionele horecakeuken aanwezig is, waarin u niet zelf kunt koken. Die informatie vindt u ook bij de specificaties. De catering is bij deze schepen verplicht. Tijdens de zeiltocht kunt u heerlijk relaxen en genieten, terwijl bedienend personeel uw maaltijden, tussendoortjes en drankjes verzorgt en u alles uit handen neemt. Bekijk het Foodbook voor de mogelijkheden.

Geniet van de luxe van catering

Als u voor een meerdaagse tocht liever niet zelf uw inkopen doet, kunt u ook gebruik maken van onze handige catering-arrangementen. Bij aanvang van uw vaartocht wordt dan het eten en drinken in de vorm van een boodschappenpakket bij u aan boord bezorgd. Zo hoeven jullie je niet bezig te houden met inkopen doen en kunnen jullie tijdens de vaartocht toch gezellig samen koken. Bekijk de brochure catering meerdaagse vaartochten voor de mogelijkheden.

Naar service & contact

Chat

Via de chatknop rechtsonder kunt u tijdens kantooruren chatten met een medewerker.

Contactformulier

Leg uw vraag of opmerking voor via het contactformulier.

E-mailadres

U kunt ons bereiken via ons e-mailadres [email protected] en voor bestaande boekingen via [email protected]. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.