Eten en drinken

Eten en drinken


Boodschappenservice

Maak het u zelf gemakkelijk en bestel voor de zeiltocht een boodschappenpakket. Of u nu een weekend, midweek of week op het water bent met vrienden en familie, of een zeiltocht maakt met een groep jongeren, de boodschappenpakketten van NAUPAR zijn precies goed!

U bestelt voor de zeiltocht het pakket en wij zorgen ervoor dat alles aan boord wordt geleverd op de dag van vertrek. Dat scheelt u een hoop gesjouw met boodschappen, bespaart ruimte in de bagage en u heeft bij de start van de zeiltocht meteen ontbijt, lunch, diner en kleine snacks in de juiste hoeveelheden aan boord.

U kunt kiezen uit een pakket met ontbijt, lunch en tussendoortjes en verschillende dinerpakketten. Daarnaast kunt u het boodschappenpakket uitbreiden met een drankenpakket (alcoholisch / non-alcoholisch) en eventueel een basisservicepakket dat onder andere schoonmaakmiddelen en keukendoeken bevat.

Let op: koffie, thee en (koffie)melk zijn niet inbegrepen bij de boodschappenpakketten. Deze kunt u net als andere boodschappen in de supermarkten van de haven van vertrek of tijdens de zeiltocht in elke andere haven makkelijk aanvullen.

Wilt u liever een paar dagen compleet verzorgd weg?

Maak dan gebruik van de handige cateringarrangementen voor meerdaagse vaartochten. De cateringarrangementen bestaan standaard uit ontbijt, lunch en tussendoor koffie, thee met wat lekkers. Het eten en drinken wordt in de vorm van een boodschappenpakket bij aanvang van uw tocht afgeleverd aan boord. U hoeft alleen nog maar de maaltijden te bereiden. Hoe handig is dat?

Professionele kok aan boord

Wilt u de groep echt verwennen? Kies dan voor een cateringarrangement inclusief professionele kok. De kok neemt het eten en drinken mee aan boord en verzorgt tijdens de vaartocht de maaltijden voor uw groep. Zo heeft u nog meer tijd voor elkaar!

Naar service & contact

Chat

Via de chatknop rechtsonder kunt u tijdens kantooruren chatten met een medewerker.

Contactformulier

Leg uw vraag of opmerking voor via het contactformulier.

E-mailadres

U kunt ons bereiken via ons e-mailadres [email protected] en voor bestaande boekingen via [email protected]. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Met een groep jongeren zeilen in Nederland of op Plastic Soup Expeditie? Vraag de gratis inspiratiegids aan.