Scheepsservices voor meerdaagse vaartochten

Op zoek naar meer informatie over de eindreiniging, dekbedden, badgoedset of basisservicepakket? Hier treft u alle informatie.

Onderstaande geldt voor groepsboekingen voor meerdaagse vaartochten. Bij dagtochten zijn eindreiniging en basisartikelen bij de prijs inbegrepen. Voor meevaarreizen vindt u bij het desbetreffende reis/arrangement wat inbegrepen is.

Scheepsservices

Onderstaande geldt voor groepsboekingen voor meerdaagse vaartochten. Bij dagtochten zijn eindreiniging en basisartikelen bij de prijs inbegrepen. Voor meevaarreizen vindt u bij het desbetreffende reis/arrangement wat inbegrepen is.  

Eindreiniging

Het schip moet aan het einde van de vaartocht schoon opgeleverd worden. De eindreiniging is niet bij alle schepen bij de prijs inbegrepen. Is dit niet is inbegrepen, dan kunt u er voor kiezen dit zelf te doen of het af te kopen. Bij het schip kunt u op tabblad specificaties zien of dit is inbegrepen en wat de eventuele kosten zijn wanneer u dit wilt uitbesteden.

U bestelt de eindreiniging vooraf of tijdens de vaartocht bij de schipper en betaalt de kosten aan boord. Op de inschepingspapieren, die u ca. 6 weken voor afvaart ontvangt, treft u de contactgegevens. Neemt u catering af, dan kunt u uw bestelling gelijk met de catering doen en betalen. 

Dekbedden

Voor schepen met slaapaccommodatie zijn alle bedden voorzien van een onderlaken, kussen en kussensloop. Dekbedden zijn niet bij alle schepen bij de prijs inbegrepen. Is dit niet inbegrepen dan kunt u zelf een dekbed of slaapzak meenemen of dekbedden huren. Bij het schip kunt u op het tabblad specificaties zien of dekbedden zijn inbegrepen en wat de eventuele kosten zijn als u deze wilt huren. U bestelt de dekbedden vooraf bij de schipper en betaalt de kosten aan boord. Op de inschepingspapieren, die u ca. 6 weken voor afvaart ontvangt, treft u de contactgegevens. Neemt u catering af, dan kunt u uw bestelling gelijk met de catering doen en betalen.

Badgoedset

Op een aantal schepen zijn handdoeken en washandjes bij de prijs inbegrepen. Wanneer deze niet zijn inbegrepen, kunt u ze zelf meenemen of bij het schip een badgoedset huren. Bij het schip kunt u op het tabblad specificaties zien of dit is inbegrepen en wat de eventuele kosten zijn wanneer u dit wilt huren. 

U bestelt het badgoedset vooraf bij de schipper en betaalt de kosten aan boord. Op de inschepingspapieren, die u ca. 6 weken voor afvaart ontvangt, treft u de contactgegevens. Neemt u catering af, dan kunt u uw bestelling gelijk met de catering doen en betalen. 

Basisservicepakket

Bij meerdaagse vaartochten zijn artikelen zoals wc-papier, theedoeken en schoonmaakmiddelen niet standaard inbegrepen bij uw vaartocht. Om het u gemakkelijk te maken heeft NAUPAR een pakket samengesteld met deze artikelen, die u voor een vast bedrag kunt bestellen voor de vaartocht.

Het servicepakket, dat alleen bestaat uit nieuwe en schone producten, staat voor u klaar bij uw aankomst aan boord. Zo hoeft u dit niet meer zelf te kopen of mee te nemen. En u kunt de artikelen die u na de vaartocht over heeft mee naar huis nemen, met uitzondering van de keukenhanddoeken en theedoeken.

U bestelt het basisservicepakket vooraf bij de schipper en betaalt de kosten aan boord. Op de inschepingspapieren, die u ca. 6 weken voor afvaart ontvangt, treft u de contactgegevens. Neemt u catering af, dan kunt u uw bestelling gelijk met de catering doen en betalen. Kijk voor de inhoud en de kosten op de uitgebreide pagina van het basisservicepakket.

Biertap

Op een aantal schepen staat een biertap aan boord. Bij het schip, kunt u op het tabblad specificaties zien of het schip is uitgerust met een biertap. U kunt in overleg met de schipper bij hem een bierfust bestellen of deze zelf meenemen. Houd er wel rekening mee dat voor gebruik van de tap extra kosten kunnen worden berekend.