Plan en boek


Hulp bij zoeken beschikbare schepen

Hieronder leggen wij u graag uit hoe u kunt zien welke schepen beschikbaar zijn in een door u gewenste periode, zodat u makkelijk en snel een keuze kunt maken voor een schip en deze zelf online kunt boeken.

Zoekt u naar de beschikbaarheid van een specifiek schip?

Indien u een voorkeur heeft voor een bepaald schip, kunt u op de pagina van het schip bij Prijzen & boeken zelf de gewenste periode en datum invullen om de beschikbaarheid van het schip te bekijken en eventueel te boeken.

Zoekt u naar beschikbare schepen in bepaalde periode?


 

Heeft u geen voorkeur voor een schip? Ga dan naar de overzichtpagina schepen. Na het invullen van uw voorkeuren krijgt u een overzicht met alle beschikbare schepen in een door u gewenste periode. Hoe u dat doet beschrijven we in een paar eenvoudige stappen hieronder.

Stap 1 Geef uw voorkeuren op

 • Kies allereerst hoe lang u wilt varen. Bijvoorbeeld een dag, weekend, midweek, week of tijdens de feestdagen.
 • Selecteer bij 'Wanneer wilt u opstappen’ de periode (maand) of een specifieke opstapdatum en geef in wanneer u wilt varen.
 • Optineel kunt u ook het aantal personen of hutten invullen.

Stap 2 Bekijk de mogelijkheden en vaartochtvarianten

 • Nadat u heeft aangegeven wanneer u wilt varen, krijgt u een overzicht met alle beschikbare schepen in de u gekozen periode.
 • Bij het schip ziet u de specificaties in het kort, de thuishaven en alternatieve havens, de verschillende mogelijkheden om te varen in de door u gewenste periode, de kortingen en de prijs.
 • Met uitzondering van de weektochten, ziet u bij het schip middels tabbladen een aantal varianten van de gekozen verblijfsduur, bijvoorbeeld van een korte midweek t/m een lange midweek of de mogelijkheid om de avond er voor op te stappen.
 • Ook ziet u de scheepservices zoals eindreiniging, dekbedden etc.
 • En u kunt door de eerste vijf foto’s van het schip bladeren.

Stap 3 Schepen bekijken, vergelijken en reserveren

Heeft u één of meerdere schepen en een periode gevonden die bij uw voorkeur passen en wilt u schepen met elkaar vergelijken of meer foto's zien?

 • Klik op 'meer informatie' bij het schip dat u graag wilt zien.
 • de pagina van het schip opent op een nieuw tabblad (dit geldt niet voor een mobiel) en u krijgt alle informatie en de foto's van het schip te zien.
 • Dit kunt u voor meerdere schepen doen. Via de tabbladen kunt u makkelijk van het eene schip naar het andere klikken.

De laatste stap

Heeft u het passende schip voor uw groepsuitje gevonden? Klik op de periode en boek het schip direct online, zonder reserveringskosten.

Heeft u nog vragen?

Bel voor hulp, of maak een afspraak voor videobellen en wij laten zien hoe het werkt.

Naar service & contact

Chat

Via de chatknop rechtsonder kunt u tijdens kantooruren chatten met een medewerker.

Contactformulier

Leg uw vraag of opmerking voor via het contactformulier.

E-mailadres

U kunt ons bereiken via ons e-mailadres [email protected] en voor bestaande boekingen via [email protected]. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Met een groep jongeren zeilen in Nederland of op Plastic Soup Expeditie? Vraag de gratis inspiratiegids aan.