Hulp bij zoeken naar beschikbare schepen

Wilt u een groepsreis boeken op een traditioneel zeilschip en bent u benieuwd welke schepen beschikbaar zijn?

Hieronder leggen wij u graag uit hoe u kunt zien welke schepen beschikbaar zijn in de door u gewenste periode, zodat u makkelijk en snel een keuze kunt maken voor een schip en deze eventueel direct online kunt boeken. Zonder reserveringskosten.

Hulp bij zoeken beschikbare schepen

Hulp bij zoeken naar beschikbare schepen

Hieronder leggen wij u graag uit hoe u kunt zien welke schepen beschikbaar zijn in een door u gewenste periode, zodat u makkelijk en snel een keuze kunt maken voor een schip en deze zelf online kunt boeken.

Zoekt u naar de beschikbaarheid van een specifiek schip?

Indien u een voorkeur heeft voor een bepaald schip, kunt u op de pagina van het schip bij Prijzen & boeken zelf de gewenste periode en datum invullen om de beschikbaarheid van het schip te bekijken en eventueel te boeken.

Zoekt u naar beschikbare schepen in bepaalde periode?


 

Heeft u geen voorkeur voor een schip? Ga dan naar de overzichtpagina schepen. Na het invullen van uw voorkeuren krijgt u een overzicht met alle beschikbare schepen in een door u gewenste periode. Hoe u dat doet beschrijven we in een paar eenvoudige stappen hieronder.

Stap 1 Geef uw voorkeuren op

 • Kies allereerst hoe lang u wilt varen. Bijvoorbeeld een dag, weekend, midweek, week of tijdens de feestdagen.
 • Selecteer bij 'Wanneer wilt u opstappen’ de periode (maand) of een specifieke opstapdatum en geef in wanneer u wilt varen.
 • Optineel kunt u ook het aantal personen of hutten invullen.

Stap 2 Bekijk de mogelijkheden en vaartochtvarianten

 • Nadat u heeft aangegeven wanneer u wilt varen, krijgt u een overzicht met alle beschikbare schepen in de u gekozen periode.
 • Bij het schip ziet u de specificaties in het kort, de thuishaven en alternatieve havens, de verschillende mogelijkheden om te varen in de door u gewenste periode, de kortingen en de prijs.
 • Met uitzondering van de weektochten, ziet u bij het schip middels tabbladen een aantal varianten van de gekozen verblijfsduur, bijvoorbeeld van een korte midweek t/m een lange midweek of de mogelijkheid om de avond er voor op te stappen.
 • Ook ziet u de scheepservices zoals eindreiniging, dekbedden etc.
 • En u kunt door de eerste vijf foto’s van het schip bladeren.

Stap 3 Schepen bekijken, vergelijken en reserveren

Heeft u één of meerdere schepen en een periode gevonden die bij uw voorkeur passen en wilt u schepen met elkaar vergelijken of meer foto's zien?

 • Klik op 'meer informatie' bij het schip dat u graag wilt zien.
 • de pagina van het schip opent op een nieuw tabblad (dit geldt niet voor een mobiel) en u krijgt alle informatie en de foto's van het schip te zien.
 • Dit kunt u voor meerdere schepen doen. Via de tabbladen kunt u makkelijk van het eene schip naar het andere klikken.

De laatste stap

Heeft u het passende schip voor uw groepsuitje gevonden? Klik op de periode en boek het schip direct online, zonder reserveringskosten.

Heeft u nog vragen?

Bel voor hulp, of maak een afspraak voor videobellen en wij laten zien hoe het werkt.