Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Verrassingsarrangement – genieten zonder keuzestress

 • Foto

 • Video

 • Beschrijving

 • Programma

 • Prijzen

 • Specificaties

 • Extra services

 • Beoordelingen

 • Offerte aanvragen

Bij dit verrassingsarrangement hoort u pas waar u heen gaat, als u op het schip staat! Waarbij dan ook het schip nog een verrassing is. Geen keuzestress, geen eindeloos gegoogle, maar een prettige spanning als voorpret. Eenmaal aan boord is het lekker uitwaaien, actief meezeilen of ontspannen achteroverleunen met een versnapering. Geheel verzorgd of zelf geregeld. Die keuze heeft u wel. Daarnaast kunt u ook aangeven als u iets echt niet wilt. Verder is het enige wat gelukkig wel zeker is: na twee fijne dagen keert u weer veilig terug in de haven van vertrek.

De voordelen van dit arrangement:

 • Alleen mogelijk voor groepen
 • Een vaste prijs per persoon
 • Gemakkelijk aantal personen wijzigen
 • Cateringafname niet verplicht

Geef hieronder uw voorkeuren aan en stel zo uw eigen tarief samen. De uiteindelijke prijs verschijnt onderaan de pagina. De verrassingsreis van NAUPAR is alleen te boeken voor groepen.

Extra informatie

Arrangementen

Vaargebied Amsterdam, IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee, Friese Meren, Kop van Overijssel, Randmeren
Op- / afstappen Kort weekend/ 2 dagen: eerste dag 12:00 uur - tweede dag 17:00 uur Weekend/ 3 dagen: eerste dag 20:00 uur- derde dag 17:00 uur Hemelvaart/ Pasen/ Pinksteren: eerste dag 20:00 uur- laatste dag 17:00 uur
Duur Kort weekend, Weekend, Paas-, Hemelvaart-, Pinksterweekend
Opstapplek Enkhuizen
Harlingen
Kampen
Lelystad
Minimum aantal deelnemers Prijs op basis van minimaal 15 personen.
Schip/schepen Verrassingsschip
 1. Absolute aanrader Geplaatst op 05-03-17

  Wat was het heerlijk! We zijn aangenaam verrast. Niets te klagen, een absolute aanrader.

  Vivian

 2. Hele mooie ervaring Geplaatst op 30-12-16

  Samen met de familie een erg leuk weekend gehad aan boord van een prachtig zeilschip! 'Welk schip zal het worden' en 'waar varen we heen' waren vragen waar we ons de weken voorafgaand aan de vaartocht dagelijks mee bezig hielden. Een hele mooie ervaring!

  Sandra

 3. Leuk uitje Geplaatst op 14-08-16

  Leuk uitje met de collega's. Op het water waai je écht even uit. Helemaal weg van de alledaagse werkzaamheden op het kantoor, perfect dus. Wij zijn uiteindelijk naar Volendam gevaren, leuke verrassing van de schipper!

  Roel

 4. Zeker 0,0 stress! Geplaatst op 24-05-16

  De titel spreekt voor zich: wij hebben 0,0 stress ervaren. Gewoon boeken en je ziet wel waar je naartoe vaart en aan boord van welk schip, ideaal! Samen met mijn gezin een leuk weekend gehad.

  Sander


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Verrassingsarrangement – genieten zonder keuzestress

Hoe waardeert u dit? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene tevredenheid

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Uw voorkeuren

 • In welke periode of op welke datum wilt u het schip huren? Graag zo specifiek mogelijk aangeven welke week, maand en jaar. Mocht de datum al bekend zijn, deze a.u.b. opgeven.

Uw gegevens

 • Graag willen we onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen. Daarom willen we telefonisch contact met u opnemen.

* Verplichte velden

Omdat alles zoveel mogelijk een verrassing moet blijven, verklappen we niet al te veel. Maar van alle weekendvaartochten zijn hierna genoemde onderdelen heel gebruikelijk. Hoe de verdere invulling zal zijn, hoort u pas bij aankomst aan boord.

Dag 1

Aan het begin van de middag komen u en uw gasten aan boord in de afvaarthaven die u van ons een aantal dagen voor vertrek doorkrijgt. Na een welkomstwoord van de schipper hoort u welke route u gaat varen.

Daarna is het tijd voor vertrek: help de bemanning met het hijsen van de zeilen of ga lekker luieren aan dek. Dan is het al weer tijd voor de lunch! Afhankelijk van de route en eindbestemming, kan er onderweg wellicht nog een bezoek worden gebracht aan een havenplaatsje. Met eventueel daarbij een museumbezoek of het bezichtigen van een andere bezienswaardigheid.

Na het afmeren is het tijd voor het traditionele ‘aanlegbiertje’ of een ander aangenaam drankje met iets lekkers. De rest van de middag kunt u het centrum in voor een bezoek aan de plaatselijke musea, winkels en/of horeca, of maak een stadswandeling onder begeleiding van een gids of met een gps. Het avondeten wordt aan boord geserveerd en daarna kunt u weer van boord voor een kroegentocht of gezellig terras. Op het schip blijven mag natuurlijk ook.

Dag 2

Na het gezond en flink ontbijt gooien we de trossen weer los. Op open water zetten we de zeilen en wordt er koers gezet richting vertrekhaven. Als u wilt, en weer en wind laten het toe, dan kunt u onderweg nog een bezoek brengen aan een ander gezellig havenstadje.

Geniet tijdens de vaartocht van de wind in uw haren, de zon – daar gaan we maar gewoon van uit – op uw gezicht en de rust op het water. Lekker met een boek aan dek of bijpraten met een van de gasten. Als het écht mooi weer is, dan kan er misschien wel worden gezwommen! Wie het wil leren, kan van de bemanning een spoedcursus scheepsknopen en andere maritieme weetjes krijgen.

Aan alles komt een einde, dus zodra de haven in zicht komt, maakt iedereen zich klaar voor vertrek. De kapitein en bemanning nemen afscheid met een welgemeend: tot ziens!

De schepen zijn voorzien van een goed uitgeruste keuken met onder andere  servies, pannen en bestek, waarvan u, zonder extra kosten, gebruik van kunt maken. Als u en uw groep niet zelf willen koken, kunt u gebruik maken van de cateringmogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor onze handige Food Delivery Service met een ruime keuze aan maaltijdopties, of laat u verwennen met catering aan boord inclusief bediening.

>> Bekijk hier de mogelijkheden.

Aangegeven prijs is per persoonsprijs inclusief BTW, huur schip, bemanning, compleet ingerichte keuken, onderlakens, kussens en kussenslopen, gebruik van alle extra's aan boord, noodzakelijke brandstof (max. 1 uur per dag), haven-, brug-, sluis- en loodsgelden en toeristenbelasting. Prijs op basis van minimaal 15 personen.

U verblijft met max 4 personen per hut. U kunt uw comfort upgraden door te kiezen voor max 2 personen per hut, ongeacht het aantal slaapplekken per hut.

U kunt kiezen uit onderstaande havens, wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Drie weken voor uw vertrek hoort u van ons de definitieve opstaphaven, deze is altijd gelijk aan de check-out haven.

Drie weken voor afvaart laten wij u weten met welk schip u gaat varen en vanuit welke haven

  * Verplichte velden

  Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

  Uw voorkeuren

  • In welke periode of op welke datum wilt u het schip huren? Graag zo specifiek mogelijk aangeven welke week, maand en jaar. Mocht de datum al bekend zijn, deze a.u.b. opgeven.

  Uw gegevens

  • Graag willen we onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen. Daarom willen we telefonisch contact met u opnemen.

  * Verplichte velden

  U kunt hier direct een offerte/beschikbaarheid aanvragen; uw reeds ingevulde wensen worden automatisch overgenomen op het offerteaanvraagformulier.

  Uw gegevens

  • Graag willen we onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen. Daarom willen we telefonisch contact met u opnemen.

  * Verplichte velden