Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
  • welkom op het water
  • welkom op het water
  • welkom op het water
  • welkom op het water
  • welkom op het water

Welkom op het water

Welkom
NAUPAR heet u van harte welkom op het water! Waarom vinden wij het zo fijn om u op het water te zien? Omdat varen goed en gezond voor u is. Lekker uitwaaien, genieten van de mooiste uitzichten, actief bezig zijn en toch ontspannen. En even weg van de dagelijkse dingen. Laat u inspireren door onze video's.
Iedereen is welkom op het water: jong en oud, ervaren of beginnend… Het maakt niet uit. Ook niet hoe u het doet, dus of het nu aan boord van een authentiek zeilschip is of in een comfortabele sloep; volgens kenners zou heel Nederland het water op moeten. En NAUPAR is het daar volkomen mee eens!
Welkom op het water
Hoe heten wij u welkom op het water?
Lees er meer over of boek direct een vaartocht bij NAUPAR!

Voelt u zich binnenkort ook welkom op het water?

Welkom op het water

Vaarliefhebbers genieten van een compleet andere wereld! En dát nu is precies wat u zou kunnen ervaren: stap op die surfplank, vaar in een bootje of ga een dag zeilen… Het zal u zeker goed doen! Wij vertellen u er graag alles over, maar het best is natuurlijk om het zelf te komen ervaren. Aan boord van een van onze zeilschepen ontdekt u ook hoe welkom op het water u zich zal voelen.

Zeilen bij NAUPAR

Uiteraard is NAUPAR erg enthousiast in het welkom heten op het water. Wij zijn al jaren fan van zeilen, júíst vanwege de bijzondere sfeer aan boord van een schip. Op het water bent u even helemaal weg van de wereld. Geen drukte, geen lawaai... Alleen maar genieten. En dan daarbij dus nog een hoop gezelligheid tijdens uw familie-uitje, inspiratie tijdens uw zakelijke besprekingen en romantiek op uw bruiloftsvaartocht.

Huur een zeilschip

Bent u net zo enthousiast als wij? Wacht dan niet langer en huur een van de zeilschepen van NAUPAR. Van grote, moderne schepen tot de meer ‘back to basic’ variant; u wenst en wij regelen het. Een (mid)dag, weekend of week uitwaaien met het gezin, met een groep vrienden of misschien zelfs met uw collega’s… Succes gegarandeerd!;