DJ aan boord

Huur een DJ aan boord van een traditioneel zeilschip en bezorg uw gasten een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een betoverende bruiloft, sprankelend bedrijfsfeest, mijlpaal jubileum of spetterend verjaardagsfeest, met een DJ aan boord zijn jullie verzekerd van een feest vol energie, plezier en ongekende muzikale hoogtepunten.

Veelzijdige DJ M.C. Costa

Met een breed scala aan muziekgenres, van de swingende 70's en 80's tot aan opzwepende salsa, tijdloze old skool hits, de nieuwste top 40, dansbare rock, gezellige Nederlandstalige nummers en zomerse zwoele lounge en beachvibe muziek, heeft DJ MC Costa voor ieder wat wils. Of u nu kiest voor rustige achtergrondmuziek tijdens het diner of een knallend dansfeest, deze DJ past zich aan uw wensen en muzieksmaak aan en begrijpt als geen ander hoe hij de perfecte sfeer op de dansvloer creëert. Met een feilloos gevoel voor muzikale vibes weet DJ M.C. Costa jong en oud te betoveren en iedereen in beweging te krijgen. Bovendien is er altijd ruimte voor verzoeknummers, zodat uw gasten het feest helemaal naar hun smaak kunnen beleven.

En alsof dat nog niet genoeg is, komt DJ M.C. Costa niet alleen met zijn professionele DJ set, maar brengt hij ook een spectaculaire lichtshow mee.

Laat DJ M.C. Costa uw feest naar een hoger niveau tillen met professionele DJ's, state-of-the-art apparatuur en uitstekende service. DJ M.C. Costa biedt u tijdens uw zeiluitje de perfecte DJ-ervaring:

  • Ze hebben niet één, niet twee, maar vijf professionele allround DJ's, en staan altijd klaar om te draaien. Zo is er altijd een back-up DJ beschikbaar.
  • Geen gedoe met ingewikkelde installaties, ze brengen hun eigen DJ Booth, DJ set, geluid en lichtshow mee, makkelijk te installeren op het schip en allemaal erg flexibel.
  • Voorafgaand aan het feest nemen ze contact met u op om de muzieksmaak en wensen te bespreken, zodat ze de perfecte afspeellijst voor jullie kunnen samenstellen.
  • U kunt ze al huren vanaf 4 uur en als u wilt, kunt u het aantal uren eenvoudig uitbreiden.
  • De prijs is inclusief al het benodigde materiaal, muzikale voorbereiding, telefonisch voorgesprek, garantie back-up DJ, reiskosten (en reistijd) en op- en afbouw van de spullen.

Algemeen

Uitvoeringslocatie
Aan boord