Drakenbootrace

U gaat een echt actieve dag op het water tegemoet! Er wordt koers gezet richting een haven waar drakenboten klaar liggen voor een spannende race tussen gevormde teams. Opzwepende tromslagen voeren de spanning op. Welke boot komt als eerst over de finish?

  • Actieve dag op het water
  • Wie wint de drakenbootrace?
  • Vele havens mogelijk

Drakenbootrace

Het drakenbootracen is een oeroude teamsport, ontstaan in het oude China. Tempo en ritme van het roeien worden bepaald door respectievelijk een trommelaar en een stuurman. Een drakenboot met volledige bemanning kan een snelheid bereiken van ongeveer 15 km per uur. In de haven aangekomen worden er teams gevormd en krijgt u uitleg van een professionele instructeur. De race kan beginnen! Onder het opzwepende ritme van de trommelaar en de stuurman wordt de race gestreden. Welk team wint deze spannende strijd?

Na afloop gaat iedereen weer aan boord van het zeilschip en wordt de terugreis ingezet. Er wordt geproost op het winnende team en er kan ook een prijsuitreiking plaats vinden. Aan dek praat men onder het genot van een lekker drankje en hapje na over deze succesvolle dag.

Algemeen

Uitvoeringslocatie
In het water
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.