Terug naar resultaten

Fietstocht over het eiland Terschelling

De vele fietspaden op Terschelling bieden u een gevarieerd uitzicht en dat is iets wat niet op veel plekken in Nederland mogelijk is. Op Terschelling kijkt u het ene moment uit over zee en niet veel later staat u midden op het platteland. De sfeervolle dorpjes lijken wel uit een andere tijd te komen!

Uitstekende fietspaden

Het fijne aan een fietstocht op Terschelling, is dat het eiland over veilige, uitgestrekte fietspaden beschikt. Het is een ideale plek om samen met uw gezelschap tot rust te komen en op uw gemak te fietsen. Continu achterom kijken of er ‘wellicht’ een auto aankomt, is hier de meeste plekken niet nodig. Zo heeft u alle tijd om de prachtige natuur in u op te nemen!

Ervaar Terschelling met de fiets

Terschelling staat bekend om haar landschap en stranden. Toeristen uit binnen- en buitenland komen hier veel. Tijdens uw fietstocht over het eiland komt u de leukste bezienswaardigheden tegen. Zo mag u de vuurtoren ‘Brandaris’ (1594) zeker niet overslaan. En breng ook een bezoek aan het natuurreservaat De Boschplaat waar u pure rust ervaart. Waar de fietstocht over Terschelling u ook naar toe brengt, het belooft een bijzondere ervaring te worden. Overal is het prachtig! De helft van het eiland is tenslotte natuurgebied.

Algemeen

Uitvoeringslocatie
Aan wal