Terug naar resultaten

GPS spel - De mysterieuze schepenroof

Scheep in voor een spannende en ontspannen dag! Tijdens deze activiteit maakt u een zeiltocht naar een gezellige havenstad, waar u een interactieve speurtocht gaat houden. Aan boord is namelijk iets verdwenen! In teams wordt er gestreden om het voorwerp terug te vinden.

Wat gaat u tijdens GPS spel doen?

Vandaag gaat het erom wie als eerste het verdwenen voorwerp weet te vinden. Hierbij staan samenwerking, inzicht en tactiek centraal. Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning tijdens deze zoektocht.

U komt met uw gasten aan boord in een haven naar keus. Hier wordt u door de schipper en zijn maat welkom geheten met een drankje. Dan is het tijd om de zeilen te hijsen en vaart u uit. Onderweg geniet u van een uitgebreide lunch. Dan komt de bestemming in zicht en meert het schip af.

Op uw bestemming gaat u een GPS spel spelen, waarbij er in teams een speurtocht wordt gehouden. Na uitleg van de spelleider gaan de teams op pad om het mysterie op te lossen. Aan de hand van het vinden van GPS coördinaten en oplossen van raadsels komt elk team steeds dichter bij de ontknoping. Welk team vindt als eerste de dief en het verdwenen voorwerp en wint dit team ook het spel? Na afloop van het spel maakt de spelleider de winnaar bekend.

Na een enerverende middag, gaat u weer aan boord van het zeilschip. Terwijl u het land achter u laat, geniet u van een heerlijke lunch of diner. Wanneer het schip in de haven afmeert en de bemanning afscheid neemt van u en uw gasten, komt een gezellige dag ten einde.

Algemeen

Uitvoeringslocatie
Aan boord
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.