Terug naar resultaten

Zeiltocht en GPS speurtocht op de step

Voor een onvergetelijke zeiltocht met avontuur en teambuilding is er geen betere keuze dan een tussenstop in de historische havenstad Hoorn. Na een ontspannen zeiltocht springt u samen met uw collega's, familie en vrienden op een step en verkent u de sfeervolle binnenstad als nooit tevoren. Terwijl u langs de adembenemende hoogtepunten van de stad stept, ontdekt u ook de best bewaarde geheimen en verborgen schatten. Waar wacht u nog op? Stap aan boord voor een magische reis vol ontspanning en ontdekking!

Wat gaat u doen tijdens de vaartocht?

Bij aankomst aan boord wordt u verwelkomd door de schipper en zijn maat met een kopje koffie, thee, iets lekkers of een feestelijk welkomstdrankje. Vervolgens worden de zeilen gehesen en zet u koers richting Hoorn. Als u dat wilt, kunt u de bemanning helpen bij het zeilen en navigeren. Ondertussen worden er hapjes en drankjes geserveerd terwijl de haven langzaam dichter bij komt.

Wat gaat u doen tijdens de tussenstop?

Eenmaal aangekomen in de haven gaan jullie op GPS speurtocht door de binnenstad. Jullie worden verdeeld in teams van 5 tot 8 personen en gaan op pad met een step en tablet.

Na het bestuderen van de instructies steppen jullie naar de eerste vraaglocatie. Daar aangekomen kunnen jullie de vraag openen op de tablet. Zodra jullie de vraag hebben beantwoord en een leuke teamfoto hebben gemaakt kunnen jullie door naar de volgende vraag. Jullie komen tijdens de GPS steptour niet alleen langs de mooiste hightlights maar ontdekken ook de leukste verborgen plekjes.

Welk team komt als eerste binnen, wie heeft de meeste vragen goed beantwoord, welk team heeft de leukste teamfoto en wie is er te laat en krijgt strafpunten? Jullie evalueren het allemaal na afloop van de GPS tocht onder het genot van een welverdiend einddrankje in een gezellig café.

Na een enerverende steptocht, gaat u weer met uw gasten aan boord van het zeilschip. Terwijl u de haven achter u laat, geniet u van een heerlijke lunch of diner. Eenmaal terug in de haven van vertrek neemt de bemanning afscheid van u en uw gasten en komt er een einde aan een gezellige dag.

De steptocht is inclusief:

  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • GPS Tablet per team
  • Step voor elke deelnemer
  • Prijs voor het winnende team
Dit arrangement is ook zonder step aan te vragen.

Duur van de zeiltocht en activiteit

Afhankelijk van de vertrekhaven adviseren wij voor deze dagtocht met activiteit in een haven een tijdsduur van 8 uur. Wilt u liever korter varen? Kies dan als op- en afstaphaven voor de plaats waar u de steptocht wilt houden. U kunt dan een vaartocht maken van minimaal 4 uur en voor of na de vaartocht de GPS tour op de step houden.

Interesse in een zeiltocht met GPS steptocht?

Neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag.

Algemeen

Uitvoeringslocatie
Aan wal
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.