Photobooth

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw gasten tijdens de vaartocht vast te leggen? Wat dacht u van een photobooth, een mobiele fotograaf of een photobooth die van de foto's direct een magneet maakt? Voeg er nog een paar gekke props aan toe en u heeft een mooie tasbare herinnering die perfect op de koelkastdeur past en ervoor zorgt dat uw gasten de vaartocht niet snel zullen vergeten.

We bieden verschillende mogelijkheden om uw herinneringen aan de vaartocht vast te leggen:

  • Een open air Magnet Booth, een photobooth die automatisch en snel de afbeelding op een magneet print. De open air booth, is zonder hokje, heeft kleine afmetingen en is hierdoor snel en makkelijk te plaatsen aan boord van een schip.
  • Een mobiele fotografe die tijdens uw vaartocht polaroids maakt van de gasten, die ze direct op een magneet of sticker print met uw eigen logo
  • Een snapchatbooth, met gepersonaliseerde lens waarmee u virtueel iets aan de foto’s van de gasten kunt toevoegen. Denk hierbij aan een matrozenpet, gekke bril, cocktail, misschien wel een tropisch eiland of een logo van uw bedrijf. Erg leuk voor een speciaal themafeest, bruiloft of bedrijfsfeestje.

Voor de print kunt u kiezen uit verschillende formaten, bijvoorbeeld een enkele foto of strip van 3 foto’s en op normaal fotopapier, een magneet of sticker.

Algemeen

Uitvoeringslocatie
Aan boord