Stadswandeling in Amsterdam

De Hermitage van Amsterdam, het Rijksmuseum, het Anne Frank-huis, Science Center NEMO, Madame Tussauds… Eén dag in Amsterdam is eigenlijk niet genoeg. Deze grote, levendige stad heeft immers zo onwijs veel te bieden! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele mooie standbeelden, pleinen, parken en straatjes. Eén ding staat in ieder geval vast: tijdens uw stadswandeling door Amsterdam komt u geheid heel veel moois tegen!

Talloze wandelroutes door Amsterdam

Een stadswandeling door Amsterdam is uniek. Op welk punt u ook begint; er zijn talloze routes te nemen. Kiest u ervoor om samen met een stadgids op pad te gaan, dan vertelt hij/zij u alles over de vele bezienswaardigheden van de stad en bent u zeker van een onvergetelijke, informatieve dag. Mooi meegenomen: deze stadswandelingen worden vaak gratis aangeboden. Natuurlijk kunt u ook zelf de wandelschoenen aantrekken.

Tip tijdens een stadswandeling in Amsterdam

Neem in dat geval wel een kaart of navigatie-applicatie mee zodat u de weg niet kwijtraakt. Amsterdam staat immers bekend om haar vele kronkelende straten en weggetjes.

Benieuwd hoe Amsterdam ooit is ontstaan?

Volgens de legende hebben twee Friese vissers eeuwen geleden de stad gesticht nadat ze in de oevers van de Amstel waren aangemeerd.

Algemeen

Uitvoeringslocatie
Aan wal