Sfeervol Amsterdam

Amsterdam is een prachtige stad. En ‘s avonds wordt het nog mooier! Daarom dus samen genieten van een prachtige vaartocht langs romantisch verlichte bruggen, pleintjes, straatjes en huizen. Tijdens het Amsterdam Light Festival is de stad extra bijzonder verlicht. Dus als u een vaartocht maakt in deze periode ziet u her en der schitterende objecten en kleurige lichtjes.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Amsterdam Light Festival

Een donkere, koude winter in Amsterdam? Het prachtig verlicht Amsterdam brengt hier verandering in, ’s avonds in de stad op zijn best. Daarom dus samen genieten van een prachtige vaartocht langs romantisch verlichte bruggen, pleintjes, straatjes en huizen. Tijdens het Amsterdam Light Festival is de stad extra bijzonder verlicht. Dus als u een vaartocht maakt in deze periode ziet u her en der schitterende objecten en kleurige lichtjes. Voor sommigen als een toef slagroom op een toch al overheerlijke taart.

Waar komt het vandaan?

Een aantal jaar geleden ontstond het idee om zowel inwoners als bezoekers van Amsterdam meer positiviteit te bieden; iets wat in de wintermaanden natuurlijk altijd van pas komt. Op dat moment is het Amsterdam Light Festival geïntroduceerd. Dit festival biedt getalenteerde kunstenaars vanuit de hele wereld de kans om het culturele Amsterdam om te toveren tot een ware lichtstad.

Varen met NAUPAR Amsterdam

Amsterdam is prachtig, ook in de wintermaanden. Als u een vaartocht in deze periode reserveert, ziet u her en der schitterende objecten aan u voorbij trekken. De stad heeft veel te bieden op het water. U beleeft geheid een onvergetelijke vaartocht door Amsterdam. Scheep in op een stoere sloep, met extra voorzieningen tegen de kou, of een dichte en verwarmde salonboot. De keuze is aan u!

Om de vaartocht nog aangenamer te maken, hebben wij een aantal cateringarrangementen voor u samengesteld. Kies bijvoorbeeld voor een borrelvaartocht, een vaartocht inclusief warme stamppotmaaltijd of een unieke winterse barbecue op de Amsterdamse grachten.

Gerelateerde pagina's

Relatiedagen
Sail evenementen
Bedrijfsuitje Volendam