Terug naar resultaten

Kerst-, oudejaars- of nieuwjaarsborrel op een unieke locatie

Wanneer het einde van het jaar in zicht is, realiseren veel mensen zich hoe hard en gemotiveerd iedereen op de werkvloer heeft gewerkt. Dit is daarom dan ook een perfecte aanleiding om iedereen te bedanken voor hun enthousiasme en inzet. Organiseer uw kerst- of oudejaarsborrel aan boord van een authentiek zeilschip en wees er zeker van dat men nog lang zal napraten over deze afsluiting van het jaar. Of ga voor de nieuwjaarsborrel en vier de start van het nieuwe jaar.

  • Kerst-, oudejaars- of nieuwjaarsborrel
  • Samen met uw collega’s, zakenpartners en relaties
  • Aan boord van een authentiek zeilschip

Havens

Opstaphaven
Amsterdam
Enkhuizen
Kampen
Lelystad Bataviahaven

Aan het eind van de middag kunt u samen met uw gezelschap aan boord stappen, waar u vervolgens wordt ontvangen met een heerlijke scheepscocktail en diverse lekkere hapjes. Wanneer iedereen aan boord is, kunt u op uw gemak terugblikken op het afgelopen jaar. Geef een mooie speech, applaudisseer voor elkaar en hef het glas op al het moois wat nog komen zal in het nieuwe jaar!

Na de speech is er nog meer dan voldoende tijd voor gezelligheid. Geniet samen met uw gezelschap van de smaakvolle hapjes en drankjes; gemarineerde olijven, gefrituurde garnalen… waar gaat uw voorkeur naar uit? Al met al is dit een zeer goed verzorgde borrel.

Zoals het altijd het geval is met de leuke dingen in het leven; de tijd gaat veel te snel. Wanneer het einde van de borrel in zicht is, neemt de bemanning afscheid van uw gasten en u.

Belangrijk: dit arrangement is gebaseerd op stilliggend in de haven, u zult tijdens de borrel dus niet gaan varen.

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
25
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.