Terug naar resultaten

Kerst-, oudejaars- of nieuwjaarsborrel op een unieke locatie

Wanneer het einde van het jaar in zicht is, realiseren veel mensen zich hoe hard en gemotiveerd iedereen op de werkvloer heeft gewerkt. Dit is daarom dan ook een perfecte aanleiding om iedereen te bedanken voor hun enthousiasme en inzet. Organiseer uw kerst- of oudejaarsborrel aan boord van een authentiek zeilschip en wees er zeker van dat men nog lang zal napraten over deze afsluiting van het jaar. Of ga voor de nieuwjaarsborrel en vier de start van het nieuwe jaar.

 • Kerst-, oudejaars- of nieuwjaarsborrel
 • Samen met uw collega’s, zakenpartners en relaties
 • Aan boord van een authentiek zeilschip

Aan het eind van de middag kunt u samen met uw gezelschap aan boord stappen, waar u vervolgens wordt ontvangen met een heerlijke scheepscocktail en diverse lekkere hapjes. Wanneer iedereen aan boord is, kunt u op uw gemak terugblikken op het afgelopen jaar. Geef een mooie speech, applaudisseer voor elkaar en hef het glas op al het moois wat nog komen zal in het nieuwe jaar!

Na de speech is er nog meer dan voldoende tijd voor gezelligheid. Geniet samen met uw gezelschap van de smaakvolle hapjes en drankjes; gemarineerde olijven, gefrituurde garnalen… waar gaat uw voorkeur naar uit? Al met al is dit een zeer goed verzorgde borrel.

Zoals het altijd het geval is met de leuke dingen in het leven; de tijd gaat veel te snel. Wanneer het einde van de borrel in zicht is, neemt de bemanning afscheid van uw gasten en u.

Belangrijk: dit arrangement is gebaseerd op stilliggend in de haven, u zult tijdens de borrel dus niet gaan varen.

Opstaphaven
Almere
Amsterdam
Delfzijl
Den Helder
Den Oever
Edam
Enkhuizen
Franeker
Harlingen
Hoorn
Kampen
Lelystad Bataviahaven
Lemmer
Makkum
Medemblik
Monnickendam
Muiden
Stavoren
Urk
Volendam
Workum

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
10

Dit is een arrangement voor een besloten groep op een privé geboekt schip.

Indicatie kosten dagtocht

De prijs voor een dagtocht is afhankelijk van de door u gekozen duur, het schip en de (optionele) verzorging en/of eten en drinken. Om u toch een indicatie te geven, beschrijven we hieronder een aantal voorbeelden.

Schip

De tabel geeft u een idee van de prijzen voor een dagtocht op een schip. De indicatieprijzen zijn per persoon bij een volle bezetting van het schip:

Aantal personen 8 uur Prijs p.p.
12 € 800 - € 1150 € 65 - € 95
25 € 990 - €  1150 € 40 - € 45
50 € 1890 - € 2450 € 35 - € 50
75 € 2600 - € 3100 € 35 - € 40
100 € 2850 - € 3700 € 25 - € 35
120 € 3400 - € 3900 € 25 - € 35

Alle indicatieprijzen zijn incl. BTW.

Eten en drinken

Tijdens een dagtocht kunt u op veel schepen zelf zorgen voor het eten en drinken*. U kunt ook catering laten verzorgen, denk hierbij aan de volgende prijzen:

 • Eten en drinken o.b.v. ontvangst met koffie, thee, lunch en borrelhapjes, ca. € 35,- p.p.
 • Dranken o.b.v. nacalculatie ca. € 25,- p.p.
Of maak het u zelf gemakkelijk en bestel uit ons Foodbook. Zo houdt u nog meer tijd over voor elkaar.

*Let op: Op de meeste schepen is catering optioneel, maar op sommige verplicht. Welke schepen dit zijn kunt u vinden in de specificaties van het betreffende schip.

Interesse? Bereken de exacte prijs en boek online

Schip

Bekijk eenvoudig de exacte prijzen en beschikbaarheid van de schepen via het schepenoverzicht. Geef aan hoe lang u wilt varen en wanneer u wilt opstappen. U krijgt nu een overzicht van alle beschikbare schepen en de prijzen voor een dagtocht. U kunt het schip direct online boeken.

Eten en drinken

Wilt u ook catering boeken bij uw vaartocht? U kunt dit op een later tijdstip doen. Bekijk het Foodbook en stuur een e-mail naar [email protected] met uw keuze.

Excursies en activiteiten

Wilt u een excursie of activiteit bij uw vaartocht boeken? Laat het ons weten in het opmerkingenveld bij de laatste stap van het online boeken van het schip.

Het dagtocht arrangement is inclusief:

 • de huur van het schip, schipper en bemanning
 • brandstof (max. 1 uur per dag)
 • haven-, brug-, sluis- en loodsgelden
 • toeristenbelasting

Het dagtocht arrangement is exclusief:

 • activiteiten en excursies
 • eten en drinken