Bed en breakfast in Enkhuizen of Kampen

Wilt u overnachten in een van de bed and breakfasts in Enkhuizen en Kampen? U slaapt dan op een schitterende locatie in een comfortabele hut aan boord van een authentiek zeilschip. Elk van de bed and breakfasts, Enkhuizen en Kampen, heeft zijn eigen bijzonderheden. Zo wordt u in Kampen ’s ochtends wakker met uitzicht op de IJssel en in Enkhuizen verblijft u in de haven bij het historisch centrum

Slapen op een bijzondere locatie

Enkhuizen en Kampen zijn toeristische plaatsen aan het IJsselmeer, beide om een andere reden. Allereerst vanwege watersport en ten tweede om de historie. Zo heeft Enkhuizen de 16e-eeuwse Drommedaris, het Zuiderzeemuseum en Sprookjeswonderland en biedt Hanzestad Kampen de bekende IJsselkade. Aan deze kilometerlange straat in het centrum van Kampen bevinden zich de schepen op een bijzondere locatie. Elke bed and breakfast in Enkhuizen en Kampen heeft zijn unieke ligging en specifieke eigenschappen.

Populaire schepen met opstaphaven Enkhuizen

Bekijk alle

Bed en Breakfast Enkhuizen

Comfort en gezelligheid aan boord

Aan boord van de traditionele schepen vindt u, naast historie en authentieke details, alle comfort die u wenst. Een fijn bed in een aangename hut, schone sanitaire voorzieningen en een gezellig binnenverblijf. En vanaf het dek van het schip hebt u een prachtig uitzicht. Zo zijn het bed and breakfast Enkhuizen en Kampen de ideale accommodaties voor wie van een bijzonder verblijf houdt.

Goede start in bed and breakfast Enkhuizen en Kampen

Niet alleen de locatie van de bed and breakfast Enkhuizen en Kampen is bijzonder, het is daarbij ook nog eens erg sfeervol aan boord. Geniet van uw ontbijt in de gezellige kajuit van het traditionele zeilschip en nuttig uw kopje koffie lekker in de frisse buitenlucht op het dek met uitzicht over het IJsselmeer of de IJssel. Met zo’n ontbijt bij bed and breakfast Enkhuizen en Kampen start uw dag zeker goed!

Gerelateerde pagina's

Boot Enkhuizen
Boot Kampen