Bijzonder Arrangement: Beleef een onvergetelijk weekend op Texel

Blog - Besonderes Arrangement: erleben Sie ein unvergessliches Wochenende auf Texel

Op zoek naar dat vakantiegevoel, er even helemaal tussenuit, weg uit de dagelijkse sleur, met familie en/of vrienden, maar is de zomervakantie nog te ver weg? Dat gevoel van lekker willen uitwaaien kennen wij maar al te goed. Het inspireerde ons team om een heerlijk weekendje weg naar Texel samen te stellen. In deze blogpost leest u meer over wat Texel zo leuk maakt en sluiten we af met onze eigen vijf favorieten van dit prachtige Waddeneiland.

Overtuigend vakantiegevoel op Texel

Texel is een van onze favoriete bestemmingen op de Waddenzee. U kunt uw vaartocht afwisselen met een aantal activiteiten aan de wal. Er valt voor iedereen wel iets leuks te beleven. Texel is het grootste Waddeneiland met uitgestrekte stranden, oneindig veel wandel- en fietspaden en gevarieerde natuurgebieden. Het heeft zeven pittoreske dorpjes en elk dorpje heeft zo haar eigen sfeer. De natuur biedt rust, maar er is ook meer dan voldoende ruimte voor allerlei sportieve activiteiten, zoals fietsen, wandelen en zelfs parachutespringen!

Onze top 5 voor Waddeneiland Texel

Het team van NAUPAR kent een aantal echte fans van Texel. Op basis van hun eigen ervaringen en die van klanten hebben wij een top vijf ‘leuke dingen doen op Texel’ voor u samengesteld.

  1. Naar het strand. Met maar liefst 30 km aan strand is Texel een perfecte bestemming voor kleine en grote strandliefhebbers. Wie bouwt het mooiste zandkasteel?
  2. Geen strandweer? Huur een fiets of e-bike en verken het eiland per fiets of ga wandelen. Kilometers aan fiets- en wandelpaden zorgen voor urenlang vermaak. Texel kent zelfs een speciale ATB-route door het bosgebied de Dennen. Het technisch moeilijke parcours zorgt voor een spectaculaire mountainbiketocht.
  3. Zeehonden kijken bij Ecomare, het zeehondenopvangcentrum op Texel. Leuk voor het hele gezin.
  4. Ontdek het Juttersmuseum Kaap Skil, een openluchtmuseum waar over de roemruchte zeegeschiedenis van het eiland Texel wordt verteld en u in een nagebouwd straatje zelfs kunt zien hoe ze hier 100 jaar geleden leefden.
  5. Boven de achttien: Ontdek wijngaard De Kroon of ga Texels bier proeven bij het proeflokaal van de Texelse Bierbrouwerij. 

Echt even weg én het liefste op korte termijn?

Misschien is ons speciale Weekendje weg naar de Wadden-arrangement iets voor u! U krijgt gegarandeerd een vakantiegevoel en kunt  er weer een poosje tegenaan. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie. Zij helpen u graag op weg.