Caribisch zomerzeilweekend op de Waddeneilanden

In het weekend van 15 – 17 juli 2016 is het weer tijd voor het Caribische zomerzeilweekend aan boord van de Pouwel Jonas. Een weekend lang genieten van muziek, cocktails en een overheerlijke barbecue. En dat allemaal aan boord van een authentiek zeilschip! Moeten we nog meer zeggen?

Het zomerzeilweekend

Dit individuele zomerzeilweekend is er eentje om nooit te vergeten; aan boord van de Pouwel Jonas geniet u van een volledig verzorgd weekend. Het ideale arrangement voor zon-, zee- en zeilliefhebbers. Waarheen vaart u dan? Naar de Waddeneilanden!

- Opstappen vrijdagavond 15 juli 2016, Harlingen
- Gezelschap: een groep individuele reizigers
- Zet koers richting een van de Waddeneilanden
- Zeilervaring niet nodig!

Wat is de planning?

Op vrijdagavond 15 juli 2016 komt u aan boord van de Pouwel Jonas, waar u kennismaakt met de schipper, de bemanning en de andere gasten. Breng uw bagage naar uw hut en start uw weekend van een lekker welkomstdrankje. Een goed begin is immers het halve werk! De volgende dag worden na een uitgebreid ontbijt de trossen los gegooid.

Het ruime sop

Op naar de Waddeneilanden! In de loop van de middag komt de Pouwel Jonas aan in de haven van Vlieland of Terschelling. U heeft alle tijd om het eiland te voet of per fiets te verkennen. "s Avonds gaat aan boord de barbecue aan en na afloop kan er tot in de late uurtjes aan dek worden gedanst onder het genot van de lekkerste cocktails. De volgende dag vaart u weer terug, zodat het Caribische zomerzeilweekend ten einde komt. Hopelijk tot volgend jaar!

Bekijk snel het arrangement en geniet van de Caribbean in Nederland.