De Nieuwe Liefde nu op Airbnb!

Lelystad, 15 september 2015 – Het prachtige zeilschip de Nieuwe Liefde is sinds kort te vinden op Airbnb! Het is vanaf nu dus ook mogelijk om het schip te boeken via deze praktische online marktplaats voor het verhuur van privé-accomodaties. Op die manier ervaren binnenkort nog meer mensen de sfeer van dit grootse schip.

De Nieuwe Liefde

De Nieuwe Liefde is een adembenemend schip dat bekend staat om haar opvallende uiterlijk en haar stijlvolle interieur. Inmiddels vaart deze barkentijn al bijna 80 jaar met ons mee en nog steeds is het een bijzonder fijn schip om op te verblijven. Aan dek geniet u van het uitzicht en benedendeks is het evengoed puur genieten in het sfeervolle dagverblijf.

Airbnb

Airbnb beschikt over ruim 500.000 accomodaties in bijna 200 landen en 33.000 steden, de mogelijkheden zijn eindeloos: van een gezellig strandhuisje aan de zee tot aan een luxe villa in het zuiden van Frankrijk. Brian Chesky, Joe Gebbia en Nathan Blecharczyk uit San Francisco hebben dit populaire platform in 2008 opgericht en sindsdien zijn er al meer dan 10 miljoen overnachtingen verhandeld.

De Nieuwe Liefde bij Airbnb

Niet voor niets is de Nieuwe Liefde nu ook te vinden op Airbnb; aan boord van dit mooie schip vindt u ruime hutten met comfortabele bedden. Slapen op het water, hoe uniek is dat? De luxe hutten beschikken ieder over een eigen douche en toilet, centrale verwarming en luchtventilatie. Ook de adembenemende bruidssuite inclusief jacuzzibad is te boeken!