Een Caribisch zomerzeilweekend in juli

Lelystad, 24 juni 2015 – In het weekend van 10 tot en met 12 juli kunt u genieten van een zomers, individueel zeilweekend: Caribische sferen op de Wadden. Stap aan boord van de Pouwel Jonas en vaar naar een van de Waddeneilanden, terwijl u geniet van een uitgebreide barbecue en overheerlijke cocktails.

Een volledig verzorgd weekend

Cocktails, barbecueën, zee, wind en mooi weer: de Caribische vaartocht komt niet zomaar aan haar zomerse naam. Tijdens dit volledig verzorgde weekend vaart u naar een van de prachtige Waddeneilanden waar u te voet of per fiets het eiland kunt verkennen. Uiteraard is het ook mogelijk om aan boord te blijven en op het schip te genieten van de mooie omgeving en de stralende zon.

Het programma

Op vrijdagavond gaat u in de haven van Harlingen aan boord van de Pouwel Jonas. Na de kennismaking met de bemanning wordt er een welkomstdrankje voor u ingeschonken. Na een uitgebreid ontbijt op zaterdagochtend is het tijd voor vertrek: op naar de Waddeneilanden! In de middag komt u aan in de haven van Vlieland of Terschelling, waar u op uw gemak het eiland kunt verkennen. "s Avonds staat er een heerlijke barbecue en dansavond op het programma. Pas op zondagmiddag arriveert de Pouwel Jonas weer in de haven van Harlingen en is het Caribische zomerzeilweekend ten einde.

De Pouwel Jonas

De comfortabele Pouwel Jonas is al ruim 100 jaar te vinden op het water. In het begin als topzeilklipper en dankzij een flinke verbouwing staat het vaartuig tegenwoordig bekend als luxe charterschip. Vanaf de ruime zitkuip op het bovendek heeft u een prachtig uitzicht over het water. Misschien ziet u ook nog wat zeehonden.