Even voorstellen: Joyce Dankers, Financieel Backofficemedewerker bij NAUPAR

Al sinds 2008 zorgt Joyce Dankers ervoor dat bij elke boeking bij NAUPAR het hele financiële en operationele traject van a tot z op rolletjes loopt. Zelf zegt ze: “Door de variatie in mijn werk, heb ik het hier nu al bijna 10 jaar naar mijn zin.”

Werken bij NAUPAR

Joyce Dankers is in juli 2008 begonnen bij NAUPAR. Haar werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. “In het seizoen ben ik met name bezig met de boekingen en de afhandeling daarvan en buiten het seizoen de boekhouding en de cijfertjes. En de combinatie vind ik zo leuk, ik doe elke dag wat anders,” vertelt ze. Zodra er een boeking binnenkomt zorgt zij voor de contracten, betaling, inkoop van de catering en communicatie met de schipper. Daarnaast doet ze ook alle financiële afhandeling van de boekingen en rest van de boekhouding.

Op de vraag hoe haar collega’s haar zouden omschrijven zegt ze lachend: “Dat ik heel direct ben en dat ze nog weleens moeten lachen over hoe ik uit de hoek kom. Maar ze zeggen dat ik ook wel heel lief ben.”

Over Joyce

Tot een aantal jaar geleden heeft Joyce zelf altijd wedstrijden gezeild, dus met het fenomeen watersport is ze ook buiten werktijden bekend. Tegenwoordig zeilt ze niet meer, maar wordt ze in haar vrije tijd vooral blij als ze met vrienden afspreekt en leuke dingen doet. “En als ik af en toe een feestje vier,” voegt ze daaraan toe. Op de laatste vraag, of er ook een quote of uitspraak is waar ze zich door aangesproken voelt, zegt ze hard lachend: “Nee, geen quote, want daar doe ik niet aan.”