Familieweekend op het water

Familie-kind-wad-700X300

Terwijl moeder bijkletst met oom Jan en tante Marga, staat vader als een stoere zeeman aan het stuur. Opa en oma genieten vanaf het dek van het prachtige uitzicht en de kleinkinderen springen hand in hand het water in. Dit is weer eens wat anders dan de standaard zondagmiddagbrunch: een familieweekend op het water. Stap met het hele gezin aan boord van één van onze zeilschepen en geniet van elkaar, het water, de buitenlucht en, met een beetje geluk, het zonnetje!

Uitwaaien met de familie

Of u er nou een dagje, een weekend of misschien wel een hele week op uit wilt gaan met de familie: bij Naupar is alles mogelijk. De traditionele zeilschepen brengen u naar de gewenste bestemming en vormen tegelijkertijd uw hotel. Stap uit bij één van de pittoreske havensteden rondom het IJsselmeer, verken de prachtige natuurgebieden waarover Nederland beschikt óf bezoek het Werelderfgoed de Wadden. Er zijn genoeg opties! Ook aan boord is er van alles te doen: hijs de zeilen, spring van de zwemtrap of geniet simpelweg van het water om u heen.

Specialist in familieweekenden

Naupar is een specialist in het organiseren van originele familieweekenden. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is het aantal familieleden dat meegaat: vanaf acht personen kunt u varen op een eigen zeilschip. Redt u dit aantal niet? Geen paniek, u kunt altijd een plekje reserveren aan boord van een georganiseerde zeilreis. Op die manier leert u meer families kennen en u weet het: hoe meer zielen hoe meer vreugd! De familieweekenden op de traditionele zeilschepen van Naupar staan garant voor een onvergetelijke ervaring.