Geslaagd SAIL Amsterdam 2010!

Sail-amsterdam-2015-700X300

Dit evenement is helaas afgelopen. Het ultieme nautische evenement van Europa zit er weer op. Na vijf dagen muziek, activiteiten en honderdduizenden bezoekers op en rond het water, kiezen de Tall Ships weer het ruime sop om de Tall Ships Race te vervolgen. Ook de schepen uit de vloot van NAUPAR keren na vele gezellige tochten weer huiswaarts.

Drukke gezelligheid op het water

De traditionele zeilschepen van NAUPAR hebben de afgelopen dagen vele gasten ontvangen voor een rondvaart in de IJ haven. Tussen het gekrioel van de vele kleine vaartuigjes, bewegen de schepen zich statig door het water richting het exclusieve deel van SAIL Amsterdam 2010, waar alle Tall Ships afgemeerd liggen. Aan boord genieten de gasten van heerlijke gerechten en drankjes en heeft men bovendien een uniek uitzicht op al het spektakel op en rond het water.

Uniek spektakel

Toeschouwers verdringen zich op de kant om een glimp van de vele verschillende schepen en hun bemanning op te vangen. Dat SAIL een bijzonder evenement is, blijkt uit het feit dat ook de Koninklijke familie een bezoek brengt aan SAIL Amsterdam 2010. Een luid gejoel en getoeter begroet de Groene Draeck als deze voorbij vaart.

SAIL Amsterdam 2015

Eens in de vijf jaar vindt SAIL Amsterdam plaats en NAUPAR kijkt nu al uit naar de volgende editie. In 2015 zullen zij weer tochten door de IJ haven organiseren aan boord van haar imposante zeilschepen. Liefhebbers die dit bijzondere evenement niet willen missen kunnen nu al een optie nemen voor 2015.