Hiswa te Water vanaf 2018 in de Bataviahaven te Lelystad

Lelystad, 20 juli 2017 – De botenshow Hiswa te Water wordt vanaf volgend jaar in de Bataviahaven te Lelystad georganiseerd. Dit bijzondere botenevenement is deze zomer voor het laatst in Amsterdam-Noord te bezoeken en zal hierna in ieder geval vijf jaar in Lelystad plaatsvinden. Leuk voor iedereen die geïnteresseerd is in (nieuwe) boten, jachtbouw en watersport!

 

Hiswa te Water naar Lelystad

De "verhuizing" van Hiswa te Water heeft twee redenen: ten eerste draait het evenement om meer dan alleen de boten, het gaat om de algehele ervaring en dat is volgens directeur Paul Boomsma (beter) mogelijk in de Bataviahaven te Lelystad. Daarnaast ligt Lelystad centraal in Nederland en is ook de komst van Lelystad Airport interessant. Steeds meer bedrijven zien weer kansen en ruimte voor groei in Lelystad, waaronder dus ook de HISWA.

 

Over HISWA

Het jaarlijkse HISWA staat bekend als de meest complete bootshow van Noord-Europa. Sinds 2003 vindt het evenement plaats op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Tijdens de Hiswa te Water 2017 (29 augustus tot 3 september) is van alles te zien; denk bijvoorbeeld aan de mooiste boten, de nieuwste modellen en vele nautische producten. Deze editie van de botenshow in Amsterdam is voorlopig de laatste; vanaf 2018 is de Hiswa te Water in Lelystad te zien.

Reis eind augustus dit jaar nog af naar Amsterdam en zet alvast een kruis in de agenda voor de editie van volgend jaar, in Lelystad!