NAUPAR speelt in op tekort vakantiehuisjes Terschelling met Kerst

De helft van de Nederlanders gaat de kerst het liefst met het gezin weg. Terschelling is daarbij een favoriete bestemming. Helaas is het aanbod van vakantiehuisjes op Terschelling niet toereikend voor de kerstdagen. Wie een paar dagen op het Waddeneiland wil doorbrengen, vist vaak achter het net. Om toch de feestdagen op het rustige Terschelling door te kunnen brengen, biedt NAUPAR een oplossing!

Met NAUPAR naar Terschelling

Aan boord van een traditioneel zeilschip van NAUPAR kan men met Kerst naar Terschelling varen. Vanuit verschillende havens rondom het IJsselmeer kan er afgevaren worden, de veerboot is dus niet meer nodig! Het schip is helemaal voor één gezelschap gereserveerd, dus eenmaal aan boord van het schip kan de vakantie beginnen; een ontspannen manier om op de vakantiebestemming te komen!

Alles in één

Behalve het vervoer naar Terschelling, biedt NAUPAR met het zeilschip ook de accommodatie aan. Het zeilschip is namelijk net een varend vakantiehuis; alles is aan boord aanwezig. Een ruim dagverblijf, een keuken, sanitair en natuurlijk genoeg hutten om de nacht door te brengen. Het schip blijft de hele periode aangemeerd liggen op Terschelling, dus genoeg ruimte om te gaan en staan. Er kan een strandwandeling worden gemaakt, een lekker warm café opgezocht worden, maar natuurlijk kan er ook tijd op het schip doorgebracht worden.

Ouderwets gezellig maar toch helemaal weg

Traditioneel samenzijn met kerst, maar dan uit de sleur van alledag. Aan boord van een schip hangt een gezellige en huiselijke sfeer. Er is genoeg ruimte om gezellig samen te zijn voor het diner of een gezelschapsspel. Zo kan men even helemaal weg, maar wordt kerst toch ouderwets gezellig.