Klant voor de dertigste keer aan boord van de Brandaris

Lelystad, 25 september 2015 – In oktober stappen enkele van NAUPAR"s trouwe klanten voor de dertigste keer aan boord van de prachtige Brandaris. Gedurende zeven dagen zal de brandaris dit Duitse gezelschap de mooiste plekken op de Nederlandse wateren laten zien.

De brandaris

Het is natuurlijk niet voor niets dat dit gezelschap al voor de dertigste keer voor de Brandaris kiest. Deze prachtige schoener staat garant voor een schitterende vaartocht. Wie wil, doet het lekker rustig aan en neemt plaats in de comfortabele diep verzonken kuip. De rest steekt de handen uit de mouwen en helpt mee met het zeilen; het is maar waar u voor kiest.

Aan boord

De Brandaris beschikt – naast het ruime dek met haar hoge reling, diepe kuip en brede gangboorden – over een bijzonder sfeervol dagverblijf; hier kunt u gezellig samenkomen met uw gezelschap. Neem plaats aan de tafels voor een heerlijke maaltijd, bereid in de goed uitgeruste keuken, of verplaats uzelf in de avonduren naar de comfortabele zithoek waar u nog even heerlijk kunt nagenieten van de vaartocht.

Overnachten aan boord

Het is ook mogelijk om aan boord van de Brandaris te overnachten. Alle hutten hebben directe toegang tot een toilet en douche en in de achterste hut bevindt zich zelfs een tweepersoons bed. Voor families is dit schip dus een ideale keuze!

Voor de dertigste keer varen

Voor de dertigste keer aan boord van de Brandaris; NAUPAR vindt dit heel begrijpelijk! Deze comfortabele klipper is namelijk bij velen favoriet. De vaartocht van zeven dagen is een van de vele opties, maar u kunt er ook voor kiezen om een (kort) weekend of midweek te gaan varen. Misschien is een mooie vaartocht tijdens Pasen, Hemelvaartsdag of Pinksteren wel iets voor u? Mogelijkheden zat!